Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In eigen huis in poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 33-34 van team de Krasse Spelers (Tilburg).

Piet Kamp kwam er niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 35 beurten. Ook Theo Laros kon het niet redden. Hij kreeg slechts 40 beurten. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. Winst was er wel voor Henk Rijken en kopman Mark Pijnenburg. Mark speelde solide en was al na 44 beurten bij de finish onder meer met een fraaie reeks van vier. Hij kwam uit op het goede moyenne van 0.477. Henk Rijken was de beste man. Kin slechts 31 beurten spurtte Henk naar de meet. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 0.580. Hij maakte bovendien een prachtige serie van vijf caramboles. Door dit resultaat handhaaft team Kamp/’t Vaartje zich op een mooie vierde plaats.

P.C. Kamp opnieuw thuis
In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel speelt team Kamp op vrijdagavond 17 november tegen team Michielsen uit Oosterhout. Team Kamp is onderdeel van biljartvereniging ’t Vaartje. Het team heeft een goed resultaat nodig om zich te handhaven in de top van het klassement. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst ‘t Vaartje
In eetcafé ’t Karrewiel won team ’t Vaartje met 25-21 van team BSV uit Waalwijk. De enige winstpartij kwam op naam van kopman Mark Pijnenburg. Mark speelde een puike partij en was al na 37 beurten bij de finish. Hij liet het prima gemiddelde van 0.783 voor zich noteren. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Anton Smulders hield de verdediging goed gesloten, maar wist niet te voorkomen dat hij aan de meet nog één luttele carambole te kort kwam. Jan Smeekens had weinig kans. Hij kreeg ook maar 44 beurten. Door dit resultaat staat team ’t Vaartje nu zesde.

Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 27-29 van team Ut Straotje uit Kaatsheuvel. De enige winstpartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Ton speelde niet echt goed , maar wel degelijk en wist het zo net voor de neus van zijn rivaal uit te spelen. Deze behoefde toen nog maar één carambole te halen. Kopman Embert Broekhoven kwam aan de meet maar vier caramboles te kort. Toon Verbunt zelfs maar twee. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenunhuizen nu veertiende.

Corné v.d. Nieuwenhuizen en ’t Vaartje uit
Komende week speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een uitwedstrijd tegen team de Eekhoorn in Oosterhout. Team ’t Vaartje speelt in Kaatsheuvel tegen team ’t Groene Laken/Euphonia.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen