Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken de volle winst. Tegen de Eekhoorn werd het maar liefst 26-40.

Piet Kamp had een moeizame start. Hij stond met 2-8 achter. In de tweede helft wist hij het gat te dichten om er alsnog met de winst vandoor te gaan. Kopman Mark Pijnenburg had een moeizame avond. Toch wist hij ook de winst te pakken. Theo Laros speelde een puike partij. In slecht 34 beurten was hij al bij de finish. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.529 neer. Hij maakte bovendien een prachtige serie van vier caramboles. Anton Smulders was de man van de avond. Hij had maar 27 beurten nodig om de partij af te sluiten. Hij kwam uit lop het formidabele gemiddelde van 0.592. Anton had met zes caramboles in zes beurten een bliksemstart. Hij wist dit ook een goed vervolg te geven. Door dit resultaat is team Kamp gestegen naar de vierde plaats.

P.C. Kamp speelt thuis
In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel speelt team Kamp op vrijdagavond 10 november tegen team de Krasse Spelers uit Tilburg. Team Kamp is onderdeel van biljartvereniging ’t Vaartje. Het team heeft een goed resultaat nodig om zich te handhaven in de top van het klassement. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Sprang-Capelle verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 28-21 van team H.M.S. De enige winstpartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Ton speelde solide en was al na 46 beurten bij de eindstreep. Hij maakte bovendien een mooie reeks van vier caramboles. Verlies was er voor Embert Broekhoven en Willy v.d. Wiel. Embert kreeg slechts 45 beurten. , maar bleef ook nog ver verwijderd van de finish. Willy kreeg zelfs maar 37 beurten, maar ook hij bleef ver verwijderd van de meet.

Corné van den Nieuwenhuizen thuis
Op donderdagavond 9 november speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Yilburg een thuiswedstrijd. In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen wordt de strijd aangebonden met Ut Straotje uit Kaatsheuvel. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen