Zaalvoetballers houden ‘De Vaart’ erin.

Foto:

In 2015 vond dit zaalvoetbalteam, vanuit de Kaatsheuvelse competitie, hun thuisbasis bij café zaal t Karrewiel. Het was dan ook niet verwonderlijk dat onder deze naam aan de Dongense zaalvoetbalcompetitie werd deelgenomen.

Met zes jongens uit Dongen Vaart en als toenmalige sponsor ’t Karrewiel lag het Dongen Vaartse DNA vast. Het team begon in de laagste klasse en werd na twee jaar kampioen in de 1e klasse. Sindsdien is deze ploeg een gevaarlijk outsider en heeft vele uiteenlopende prijzen in de wacht gesleept. Kampioenschappen, bekerwinst, topscoorder per klasse en topscoorder algemeen, om zo maar een aantal topuitslagen van hun erelijst te noemen.

SDB Vloeren nieuwe shirtsponsor
Vanaf dit seizoen heeft de ploeg een nieuwe sponsor gevonden. Ook deze sponsor, Stijn de Bie, vindt zijn oorsprong in Dongen Vaart. Oftewel SDB Vloeren prijkt vanaf heden op het shirt. Het team bedankt Gerrit en Lian voorde jarenlange sponsoring. Dit hopen zij nu ook met Stijn de Bie op te gaan bouwen. Twee voorname zaken houden deze ploeg in stand. Als eerste: lekker gezellig voetballen, waarbij het plezier, maar ook winst, voorop staat. Als tweede: een gezellige derde helft en op tijd een biertje!

Cookieinstellingen