Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Poolcentrum De Kets verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd tegen huisgenoot team Nooit Volleerd.

Piet Kamp kwam slechts twee caramboles te kort om de finish te bereiken. Theo Laros kreeg maar 46 beurten en verloor kansloos. Anton Smulders kreeg zelfs maar43 beurten. Ook hij kwam er niet aan te pas. Winst was er wel voor Henk Rijken. Henk speelde degelijk en maakte een mooie serie van vier caramboles. Door dit resultaat staat team Kamp nu op een mooie vierde plaats. Deze week gaat team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een uitwedstrijd bij DKM in Oosterhout. Dit team staat slechts twee punten boven het team uit Dongen-Vaart.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Opnieuw volle winst team ‘t Vaartje
Team ’t Vaartje heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen de volle winst gepakt. In Made tegen team ’t Steegje werd het 20-30. Anton Smulders hield de verdediging goed gesloten en gaf daarmee zijn opponent geen enkele kans. Jan Smeekens legde een degelijke partij op het laken, waarmee hij eveneens de winst wist binnen te slepen. Henk Rijken was de mnan van de wedstrijd. Hij maakte een prachtige serie van vijf. Na 38 beurten was Henk al bij de finish. Hij zette het prima gemiddelde van 0.657 neer. Ook zijn rivaal speelde goed. Deze kwam maar twee luttele caramboles te kort. Voorlopig staat team ’t Vaartje aan de leiding.

Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Werkendam verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 28-24 van team B.v. Werkendam. Kopman Willy v.d. Wiel kwam aan de meet nog tien caramboles te kort. Ook voor Ton Kemmeren was er verlies. Hij kwam nog veel caramboles te kort. Embert Broekhoven redde de eer. Hij wonmet het degelijke gemiddelde van 0.574. Team Van den Nieuwenhuizen staat nu op de achtste plaats.

Team ’t Vaartje thuis
Op donderdag 21 september speelt team ’t Vaartje in eetcafé ’t Karrewiel een thuiswedstrijd. Het moet het hier opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Het team zal er alles aan doen om de leiding in het klassement vast te houden. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

Cookieinstellingen