Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In de tweede wedstrijd van het seizoen speelde team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Er werd met 34-36 verloren.

Winst was er voor Henk Rijken en Anton Smulders. Henk speelde gedegen en hield de verdediging goed gesloten. Anton had slechts 44 beurten nodig om over de finish te komen. Hij wist het net voor de neus van zijn opponent uit te maken. Piet Kamp kreeg maar 45 beurten en redde het net niet. Hij kwam slechts vier caramboles te kort. Theo Laros kreeg zelfs maar 31 beurten. Toch maakte hij nog een mooie serie van vier caramboles. Winst zat er echter niet in. Ook hij kwam vier caramboles te kort. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.451.

Team P.C. Kamp thuis
In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken opnieuw een thuiswedstrijd. Het moet het op vrijdagavond 15 september opnemen tegen team Nooit Volleerd uit Kaatsheuvel. Team Kamp maakt onderdeel uit van biljartvereniging ’t Vaartje uit Dongen-Vaart. Het team bestaat uit Mark Pijnenburg, Theo Laros, Piet Kamp, Anton Smulders en Henk Rijken. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Team ‘t Vaartje start met volle winst
Team ’t Vaartje is de competitie uitstekend begonnen. In eetcafé ’t Karrewiel werd de volle winst gepakte tegen team Ut Straotje uit Kaatsheuvel Jan Smeekens maakte een schitterende serie van zes, maar had toch nog 62 beurten nodig om over de meet te gaan. Anton smulders speelde degelijk en finishte na precies 50 beurten. Henk Rijken was de man van de wedstrijd. In maar 22 beurten was hij al bij de eindstreep. Hij maakte een formidabele serie van acht caramboles en liet het fabuleuze gemiddelde van 1.136 voor zich noteren. Hij gaf zijn rivaal geen schijn van kans. Deze week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team ’t Steegje in Made.

Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In zalencentrum De Viersprong in Dongen verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg opnieuw. Tegen team ’t Steegje uit Made werd het 23-27. Verlies was er voor Embert Broekhoven en Toon Verbunt. Embert kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. Ook Toon had weinig kans zijn opponent was al na veertig beurten bij de eindstreep. De eer werd gered door Ton Kemmeren. Met een mooie serie van zes nam hij voldoende afstand van zijn tegenstander. Hij pakte bekwaam de winst met het degelijke gemiddelde van 0.531. Deze week gaat team Van den Nieuwenhuizen op bezoek bij BV Werkendam.

 

Cookieinstellingen