HV Dongen on Tour in Heerhugowaard

Foto:

De B en C meiden van HV Dongen hebben op Hemelvaartsdag deelgenomen aan een toernooi van handbal vereniging Tornado uit Heerhugowaard.

In de middag was het de beurt aan de C van HV Dongen en in de avond was de B aan de beurt. De C opende tegen Nieuwegein, maar moesten er nog een beetje inkomen. Deze wedstrijd ging verloren. En ook tegen Schagen kwam Dongen tekort. Maar 6-2 winst tegen Tornado en winst tegen CSV (6-3) bracht dongen weer wat omhoog in deze poule. Laatste wedstrijd was een spannende tegen KSV ook uit Heerhugowaard. Deze eindigde in een 7-7 eindstand waardoor HV dongen op een mooie 3e plaats terecht kwam.

Rond 19:00 was de B van HV Dongen aan de beurt. Die speelde 3 wedstrijden van 25min. En de tegenstand was fors. Tegen KSV Heerhugowaard ging het aardig gelijk op, maar was er toch een 14-10 verlies. Tegen CSV uit Schagen werd Dongen een beetje overloen en moest het doen met een 13-4 verlies. Laatste wedstrijd tegen Meervogels (Akersloot) was weer meer in evenwicht. Maar winst zat er niet in. 8-6 in het voordeel van Meervogels. Maar rond half 10 werd na een lange dag het leuke toernooi afgesloten en kon dongen een de terugreis beginnen.

 

 

 

 

Cookieinstellingen