Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In café de Viersprong in Dongen heeft team Zeloo Financiële Dienstverlening de leiding genomen in de competitie. Het team pakte de volle winst tegen team Touche uit Hilvarenbeek.

Alle drie de spelers pakten de winst. Ton Kemmeren speelde degelijk. Hij was na 50 beurten bij de eindstreep. Kopman Willy v.d. Wiel had maar 45 beurten nodig om zijn opponent af te troeven. Hij kwam uit op het mooie moyenne van 0.822. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles. Embert Broekhoven was de man van de wedstrijd. In maar 28 beurten spurtte hij naar de finish. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.964. Hij maakte bovendien een mooie reeks van vijf. Hiermee pakte team Zeloo de winst met 30-21. Deze week gaat team Zeloo op bezoek bij B.v. Concordia in Heusden.

Verlies ‘t Vaartje
In eetcafé ’t Karrewiel verloor team ’t Vaartje met 23-29 van team de Eekhoorn uit Oosterhout. De enige winstpartij kwam op naam van Anton Smulders. Anton speelde degelijk. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn tegenstrever slechts één carambole verwijderd bleef van de finish. Verlies was er voor Theo Laros en reserve Leo Loonen. Theo kwam niet in zijn spel en verloor redelijk kansloos. Ook Leo Loonen kon zijn bekende ritme deze keer niet vinden en moest derhalve het onderspit delven. Theo maakte nog wel een goede reeks van vier caramboles. Deze week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team BSV in Waalwijk.

Cookieinstellingen