Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Waalwijk pakte team Zeloo Financiële Dienstverlening de volle winst. Het werd 21-30 tegen team BSV. Leo Loonen speelde een degelijke partij.

Hij was al na 52 beurten bij de finish. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vier caramboles. Ook voor Embert Broekhoven was er winst. Embert beëindigde de partij in slechts 48 beurten. Ton Kemmeren was de man van de wedstrijd. Hij spurtte in slechts 33 beurten naar de eindstreep. Hij maakte een schitterende serie van vijf. Hij kwam uit op het geweldige moyenne van 0.757. Door dit resultaat staat team Zeloo nu op een mooie tweede plaats. Het verschil met de koploper bedraagt slechts één punt.

Verlies ‘t Vaartje
In Oosterhout verloor met 28-26. Verlies was er voor Anton Smulders en Bert van den Hooff. Beide spelers kregen ook maar 44 beurten. Bert kwam toen nog maar twee caramboles te kort en Anton slechts vier. Anton maakte nog een prachtige serie van vijf caramboles. Winst was er wel voor Theo Laros. Theo speelde degelijk en dat was voldoende om de winst binnen te slepen. Door dit resultaat staat team ’t Vaartje nu elfde.

’t Vaartje en Zeloo thuis
Op donderdagavond 11 mei speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Op die dag speelt team Zeloo een thuiswedstrijd in café De Viersprong in Dongen. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Cookieinstellingen