Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout speelde team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken gelijk tegen team de Eekhoorn.

Jan Smeekens hield de verdediging goed gesloten, maar kwam aan het eind nog één luttele carambole te kort. Hij maakte nog wel een prachtige serie van vijf caramboles. Hetzelfde kwam Anton Smulders. Ook hij strandde in een degelijke partij op één carambole voor de finish. Ook Theo Laros kon zijn rivaal redelijk bijhouden. Hij moest nog slechts drie caramboles halen. Henk Rijken zette beide partijen op gelijke voet door een prima winstpartij. Hij gaf zijn opponent weinig kans en won afgetekend. Hierdoor werd de eindstand bepaald op 36-36. Door dit resultaat staat team Kamp nu op een vijftiende plaats.

C. v.d. Nieuwenhuizen verliest
Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken moest het in de Eekhoorn opnemen tegen team DKM. In de eerste sessie was er winst voor kopman Ad Faro. Dat was meteen ook de enige winstpartij. Op de andere tafel leek Ton Kemmeren op een grote nederlaag af te stevenen. In de slotfase trok hij echter aardig bij. Aan de meet kwam Ton nog één carambole te kort. In de tweede sessie kon ook reserve Frans Kemmeren nog geen potten breken. Hij wist in de slotfase ook nog een inhaalslag te bewerkstelligen. Aan het slot kwam hij echter nog twee luttele caramboles te kort. Op de andere tafel kreeg Toon Verbunt te maken met een zeer sterke opponent. Deze was al na 37 beurten bij de eindstreep. Toon moest toen nog drie caramboles maken. Met het gemiddelde van 0.324 kan Toon tevreden zijn, met het eindresultaat waarschijnlijk niet. Hiermee werd de eindstand bepaald op 35-38. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen negende.

P.C. Kamp thuis
Op vrijdagavond 31 maart speelt team P.C. Kamp in poolcafé De Kets in Kaatsheuvel tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen gaat deze week op bezoek bij team Nooit Volleerd in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst team ‘t Vaartje
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart won team ’t Vaartje met 29-24 van team ’t Pleintje uit Dussen. De enige verliespartij kwam op naam van Theo Laros. Toch kwam Theo aan de meet slechts één luttele carambole te kort. Winst was er wel voor kopman Mark Pijnenburg en Henk Rijken. Henk hield de verdediging goed gesloten en loodste de partij zo bekwaam naar de winst. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Mark had een prima partij. Hij was al na 46 beurten bij de finish en liet het degelijke gemiddelde van 0.630 voor zich noteren. Door dit resultaat klimt team ’t Vaartje naar de zevende plaats.

Verlies Zeloo Financiële Dienstverlening
In Sprang-Capelle verloor team Zeloo Financiële Dienstverlening met 30-27 van team Landzicht. Ton Kemmeren kreeg maar 46 beurten. Toch kwam hij maar één carambole te kort. Embert Broekhoven kreeg zelfs maar 42 beurten. Hij struikelde op drie caramboles van de eindstreep. Zowel Embert als Ton maakten allebei een serie van vijf. Toon Verbunt kwam wel over de eindstreep. Hij pakte een keurig gelijkspel. Door dit resultaat is team Zeloo gezakt naar de tiende plaats.

Derby Zeloo
In café de Viersprong in Dongen speelt team Zeloo Financiële Dienstverlening op donderdag 30 maart de derby tegen De Golden Collection eveneens uit Dongen. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij team Landzicht in Sprang-Capelle.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen