Verenigingsdag HV Dongen zondag 12 Maart

Foto:

Alle leden en supporters van HV Dongen kunnen zondag 12 maart tijdens de verenigingsdag genieten van de sportieve prestaties van onze jeugd en senioren teams. De aftrap wordt om 09.45 gegeven door het D2 team van HV Dongen. Het sluitstuk wordt verzorgd door het heren 2 team om 16.05 uur.

Op deze dag worden van alle teams officiële teamfoto’s gemaakt met onze nieuwe tenues. Tevens zijn alle shirtsponsors uitgenodigd om samen met de teams op de foto te gaan. Het formele moment is om 13 uur, waarbij we de sponsoren willen bedanken. De dag wordt feestelijk afgesloten met karaoke.

HV Dongen nodigt de bewoners van Dongen uit om deze dag kennis te maken met handbal. Handbal is een flitsende sport voor meiden, jongens, dames en heren die van actie houden! Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je team. Het is gewoon een leuke, snelle en stoere teamsport voor alle leeftijden. Met het hele team verdedig je en val je aan, waardoor iedereen kan scoren! Handbal is ook zeer geschikt voor senioren. Nieuwe vormen van handbal zoals Goalcha streethandbal en walking handbal maken de sport toegankelijk voor alle leeftijden.

Wedstrijd programma zondag 12 maart, locatie zaal 1 van sporthal de Salamander.

09:45 Dongen D2 Blauw Wit (H) D2

10:30 Dongen D1 Avanti (D) D1

11:15 Dongen DC1 Groesbeeks Glorie DC1

12:30 Dongen HS1 Dynamico HS2

13:40 Dongen DB1 Avanti DB1#

14:55 Dongen DS1 DSOV DS1

16:05 Dongen HS2 Avanti (D) HS2

 

Reacties

Cookieinstellingen