Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In de Eekhoorn in Oosterhout won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg afgetekend met 40-27 van team Touché uit Hilvarenbeek.

Alle spelers pakte de winst. Ton Kemmeren en Willy v.d. wiel hielden beiden hun verdediging prima gesloten en stevenden zo op de winst af. Kopman Ad Faro had slechts 31 beurten nodig om over de finish te komen. Hij zette het prima gemiddelde vann 0.935 neer. Hij maakte bovendien een prachtige serie van vijf caramboles. Toon Verbunt had zelfs nog één beurt minder nodig om de finish te bereiken. Toon speelde fantastisch en liet het puike gemiddelde van 0.500 voor zich noteren. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen opgeklommen naar de tiende plaats.

Verlies P.C. Kamp
In Oosterhout verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 35-25 van team DKM. Reserve Ton Kemmeren kwam er totaal niet aan te pas en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 39 beurten. Ook kopman Anton Smulders kon de vorm niet vinden en verloor afgetkend. Ook theo Laros kreeg maar 39 beuerten en moest het onderspitdelven. De eer werd gered door Jan Smeekens. Jan speelde solide en pakte hiermee de winst. Door dit resultaat staat team Kamp nu op de veertiende plaats.

P.C. Kamp thuis
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken speelt deze week op vrijdagavond een thuiswedstrijd. Het moet het in Poolcentrum Kaatsheuvel opnemen tegen team Nooit Volleerd uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg gaat deze week op bezoek bij team de Eekhoorn in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst Zeloo Financiële Dienstverlening
In zalencentrum De Viersprong won team Zeelo Financiële Dienstverlening met 29-27 van team Landzicht uit Sprang-Capelle. Alleen voor kopman Willy v.d. Wiel was er verlies. Hij kwam aan de meet echter maar 3 luttele caramboles te kort. Hij maakte nog wel een mooie serie van vijf caramboles. In een moeizame partij speelde Ton Kemmeren gelijk. Winst was er wel voor Embert Broekhoven. In slechts 46 beurten was Embert bij de meet. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.630 neer. opnieuw gelijk. Willy speelde éénduizendste beter en kwam uit op 0.631. Team Zeelo is met dit resultaat gestegen naar de zevende plaats.

Nipt verlies ’t Vaartje
Team ’t Vaartje liep in Waalwijk tegen een nederlaag aan. Het werd 23-21 tegen BSV. Henk Rijken en Anton Smulders kregen elk maar 39 beurten. Beide waren niet bestand tegen zoveel machtsvertoon. Bert van den Hooff was wel op dreef. Bert had maar 42 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij liet hierbij zijn opponent volstrekt kansloos achter. Met dit resultaat stijgt team ’t Vaartje naar de zesde plaats.

‘t Vaartje thuis
Team ‘t Vaartje speelt in café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Het moet het op 26 januari opnemen tegen team ’t Steegje uit Made. De wedstrijd begint om 19.30 uur Team Zeelo gaat deze week op bezoek bij team ’t Steegje in Made.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen