Biljartnieuws Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg van team DKM. Het werd 28-32 voor team Van den Nieuwenhuizen.

Verlies was er voor kopman Ad Faro en Toon Verbunt. Toon kwam maar vier caramboles te kort en Ad kreeg slechts34 beurten. Winst was er wel voor Willy v.d. Wiel en Leo Loonen. Willy speelde degelijk en kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.586. Leo deed het met 0.594 nog net iets beter. Leo had slechts 37 beurten nodig om de finish te bereiken. Daarna speelde team Van den Nieuwenhuizen een thuiswedstrijd. Tegen team ’t Hartje uit Oosterhout werd met 35-33 gewonnen. Verlies was er voor Ad Faro en Ton Kemmeren. Ad kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Ton kreeg maar 43 beurten. Toch kwam hij slechts twee luttele caramboles te kort. Winst was er wel voor Wily v.d. Wiel en Leo Loonen. Leo hield de verdediging bekwaam gesloten en loodste zijn partij zo naar de winst. Leo spurtte opnieuw naar de finish in slechts 38 beurten. Hij zette deze keer het voor hem prima gemiddelde van 0.578 neer. Het beste gemiddelde van de avond.

2x verlies P.C. Kamp
Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken verloor afgelopen week twee keer. Tegen team Michielsen uit Oosterhout werd het in poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel 32-35. Jan Smeekens was de man van de wedstrijd. In maar 27 beurten was Jan al bij de finish. Hij kwam uit op het fantastische gemiddelde van 0.629. Hij maakte onder meer een serie van vier. Dat deed Leo Loonen ook. Toch kon hij hiermee niet voorkomen dat hij tegen verlies aanliep. Leo kwam echter maar twee caramboles te kort. Theo Laros verloor ook. Hij kwam echter maar drie punten te kort. Mark Pijnenburg kreeg maar 36 beurten en verloor kansloos. Daarna werd in Tilburg aangetreden tegen team Prinsenhoeven. Ook nu werd verloren met 31-28. Leo Loonen kreeg maar 35 beurten en Anton Smulders zelfs maar 20. Dit was voor beide spelers te veel van het goede en leidde tot verlies. Leo maakte nog wel een mooie reeks van vier. Winst was er wel voor Jan Smeekens en gelegenheidskopman Embert Broekhoven. Jan Loodste zijn partij bekwaam naar de winst. Dat deed Embert ook. Jan had maar 46 beurten nodig en Embert zelfs maar 44.

P.C. Kamp thuis
Op vrijdagavond 6 januari speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken thuis. In Poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel moet het dan aantreden tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg gaat deze week op bezoek bij team Touche in Hilvarenbeek.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Zeloo wint weer
Team Zeelo Financiële Dienstverlening pakte in Sprang-Capelle een 20-28 overwinning op team Landzicht. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Ton kwam aan de meet slechts drie caramboles te kort. Kopman Embert Broekhoven pakte bekwaam de winst. Man van de wedstrijd was Mark Pijnenburg. Mark speelde super en was al na 26 beurten bij de eindstreep. Hij zette het schitterende gemiddelde van 1.115 neer. Ton maakte een mooie serie van vijf. Embert zette een reeks van vier neer en Mark kwam op drie. Door dit resultaat staat team Zeloo nu zesde.

Verlies ’t Vaartje
Team ’t Vaartje liep tegen een nederlaag aan. In café ’t Karrewiel werd met 19-26 verloren. Theo Laros kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Henk Rijken won vervolgens. Henk had een geweldige start. In de tweede fase zakte de partij nwat in. Toch sleepte Hen de winst uit het vuur. In de laatst3e partij kon Frans Kemmeren voor de winst zorgen. Toch lukte het hem niet. Frasn had een trage start en kwam daarna beter in de partij. Voor de winst was het toen echter al veel te laat. Henk maakte nog een Geweldige serie van negen caramboles. Daar stak de mooie serie van vier van Frans maar schamel af. Met dit resultaat zakte team ’t Vaartje naar de vierde plaats.

Thuiswedstrijd Zeloo
Op vijf januari speelt team Zeloo Financiële Dienstverlening een thuiswedstrijd tegen team I Baristi uit Oosterhout. De wedstrijd in zalencentrum de Viersprong begint om 19.30 uur. Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij B.V. Werkendam.

 

Reacties

Cookieinstellingen