Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In Hilvarenbeek won team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken in de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant met 32-37 van team Touché.

Jan Smeekens, inmiddels herstelt van een rug aandoening, speelde de sterren van de hemel. Hij kwam uit op een gemiddelde van 0.500. Toch kwam hij aan de meet nog één luttele carambole te kort. Hij kreeg ook slechts 32 beurten. Ook voor Theo Laros was er verlkies. Theo kwam twee caramboles te kort. Voor Anton Smulders was er winst. Anton speelde een degelijke partij en was in 56 beurten bij de finish. De man van de wedstrijd was Henk Rijken. Henk finishte in maar 34 beurten. Hij maakte een mooie serie van vier en kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.529. Door dit resultaat is team Kamp gestegen naar de dertiende plaats.

Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 31-36 van team Prinsenhoeven uit Tilburg. Toon Verbunt was de enige die de winst uit het vuur wist te slepen. In slechts 42 beurten was Toon al bij de eindstreep. Hij liet zijn opponent volstrekt kansloos. Willy v.d. Wiel kwam aan de meet slechts twee caramboles te kort. Hij kwam nog het kortst bij de finish. Ook Ton Kemmeren verloor. Hij kreeg ook maar 42 beurten. Kopman Ad Faro kwam totaal niet in zijn spel en verloor afgetekend. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen op de tiende plaats

Thuiswedstrijd P.C. Kamp
Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken speelt op vrijdagavond 18 november in sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team ’t Hartje uit Oosterhout. Dit team staat net boven team Kamp op de twaalfde plaats. Het belooft dus een interessante ontmoeting te worden. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken gaat deze week op bezoek bij team de Eekhoorn in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Volle winst Zeloo Financiële Dienstverlening
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart pakte team Zeloo Financiële Diestverlening de volle winst op team HMS uit Sprang-Capelle. Ton Kemmeren speelde een sterk verdedigende partij en wist hiermee nipt de winst te pakken. Hij maakte onder meer een reeks van vier. Zijn tegenstrever kwam slechts één carambole te kort. Kopman Willy v.d. Wiel speelde een degelijke partij. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.812. Hij maakte bovendien een schitterende serie van zes caramboles. Embert Broekhoven had de minste beurten nodig. Hij had maar 37 beurten nodig om de eindstreep te bereiken. Hij zette het formidabele gemiddelde van 0.783 neer. Door dit resultaat stijgt team Zeelo naar de vijfde plaats.

Verlies ’t Vaartje
In Goirle verloor team ‘t Vaartje met 28-25 van team BCG. Bert van den Hooff kwam niet in zijn spel en verloor. Ook voor Anton Smulders was er verlies. Anton hield de verdediging goed gesloten, maar scoorde zelf te weinig. Theo Laros redde de eer. In maar 38 beurten spurtte Theo naar de eindstreep. Hij liet het fraaie gemiddelde van 0.578 voor zich noteren. Hij maakte ook een prima serie van vijf caramboles. Door dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op een prima derde plaats.

Zeelo thuis
Op dinsdagavond 22 november speelt team Zeelo Financiële Dienstverlening in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Dan wordt de strijd aangebonden met team Landzicht uit Sprang-Capelle. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team ’t Vaartje gaat komende week op bezoek bij team ’t Pleintje in Dussen.

 

Reacties

Cookieinstellingen