Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg wist ook de tweede wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten.

De enige verliespartij kwam op conto van Ton Kemmeren. Ton verloor kansloos. Willy v.d. Wiel speelde een prima partij, waarbij hij de verdediging uitstekend gesloten hield. Toon Verbunt excelleerde. ’Anthony’ had maar 24 beurten (!) nodig om de winst binnen te slepen. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.625. Ook Kopman Ad Faro speelde fabuleus. Hij produceerde een serie van maar liefst 14 caramboles (!). Dit is een unieke prestatie. Zeker omdat hij er op voorhand niet veel vertrouwen in had. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 0.828.

Nipt verlies P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken nipt van team Prinsenhoeven uit Tilburg. Theo Laros kreeg sleechts 33 beurten en verloor kansloos. Ook voor Anton smulders was er verlies. Hij kreeg zelfs maar 31 beurten. Met het gemiddelde van 0.483 kan Anton tevreden zijn. Met het eindresultaat waarschijnlijk niet. Anton maakte ook nog een fraaie serie van vier caramboles. Winst was er wel voor Jan Smeekens en Mark Pijnenburg. Mark had maar 41 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.536. Jan finishte zelfs in maar 38 beurten met het prima gemiddelde van 0.447.

Thuiswedstrijd Corné v.d. Nieuwenhuizen
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken speelt op vrijdagavond 23 september in sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Het team is vastberaden om een goed resultaat neer te zetten. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken gaat op bezoek bij team de Eekhoorn in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B1: Gelijkspel Zeloo
In Waalwijk speelde team Zeloo Financiële Diestverlening gelijk in de competitie van het district Midden-Brabant. Tegen team I Baristi werd het 27-27. Kopman Willy v.d. Wiel speelde een moeizame partij en verloor. Arthur Snoeren kwam aan de meet slechts twee caramboles te kort. Hij kreeg ook maar 44 beurten. De enige winstpartij kwam op naam van Embert Broekhoven. Embert speelde fantastische en was al na 35 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het geweldige moyenne van 0.828. Komende week gaat dit team op bezoek bij team Landzicht in Sprang-Capelle.

B2: Opnieuw nipt verlies ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje met 27-29 van team Werkendam. Theo Laros kwam aan de meet nog twee luttele caramboles te kort. Henk Rijken had een prima debuut. Toch moest hij verlies incasseren. Hij kreeg ook maar 33 beurten. Hij kwam slechts drie caramboles te kort. Met het gemiddelde van 0.666 kan Henk wel tevreden zijn. De enige winstpartij kwam op naam van Bert van den Hooff. In slechts 45 beurten kwam Bert over de finish. Hij liet het mooie gemiddelde van 0.400 voor zich noteren. is er net niet in geslaagd om de eerste wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. In Kaatsheuvel werd nipt verloren van team HGL/Euphonia. Het werd 27-26. De enige verliespartij kwam op conto van kopman Mark Pijnenburg. Mark maakte nog wel een fraaie reeks van vier caramboles. Bert van den Hooff wist een gelijkspel in de wacht te slepen. Bert hield zijn verdediging prima gesloten en wist op deze manier de finish te bereiken. Anton Smulders was de beste man van zijn team In maar 41 beurten was Anton al bij de finish. Hij kwam uit op het schitterende moyenne van 0.609.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 27 september speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Dan staat in sportcafé ’t Vaartje de wedstrijd op het programma tegen team BSV uit Waalwijk. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen