Patrick de Rooij en Ron Vermeulen winnen laatste koppelwedstrijd

Foto: Pixabay License/stevepb

Afgelopen zondag waren we weer verzameld aan de Schapenwei te Oosterhout om ons laatste Vrije koppelwedstrijs te vissen.

Helaas maar negen deelnemers die hierop af waren gekomen enkele vaste vissers waren ziek mannen beterschap.Toen we eenmaal klaar waren om half negen kon de strijd beginnen het was een mooie zonnige dag en de vissen waren ook goed gezind er werden mooie voorns gevangen.

Zo wist Lucien van Loon de meeste kilo’s bij elkaar te vangen ja kilo’s inderdaad hij ving 8 kilo bij elkaar hij had heerlijk gevist.Patrick de Rooij wist 6 kilo en 575 gram bij elkaar te vangen.Toen het half een was ging de toeter om te stoppen was dat deze keer niet fijn nu we eindelijk eens een mooie vis konden vangen maar helaas.En zo kon de weegploeg weer vrolijk gaan wege en eindelijk mooie gewichten op schrijven.

Daarna konden de koppels geloot worden en zo kwam het winnende koppel Patrick de Rooij en Ron Vermeulen uit de emmer gerold zij vingen samen 10.575 bij elkaar.2e werden Lucien van Loon en Ad van Iersel zij hadden samen 10.550 gevangen 1 donderpadje te weinig voor de winst.3e waren Willem van Oosterbosch en Wim de Vos samen hadden zij 9 kilo. Zoals ik al vertelden het was een mooie vis dag.

Volgende wedstrijd is op 25 september dat is de 6e en laatste clubwedstrijd die gehouden wordt aan de oude maas bij stalenbrug.

 

Reacties

Cookieinstellingen