Dongense Darts Competitie

Foto:

De Dongense Darts Competitie gaat weer beginnen. 11 teams spelen in de Ere Divisie en 10 teams nemen deel in de Eerste Divisie. Afgelopen vrijdag stond de eerste ronde op het programma.

4P startte thuis in de Eerste Divisie tegen TROTS en zou wel even bekerverlies van vorige week rechtzetten. Maar TROTS was duidelijk sterker en won ruim met 9-4. Darth Vader mocht aantreden tegen Falcon. De wedstrijd ging gelijk op, maar in de koppels 501 pakte Darth Vader een voorsprong. Deze voorsprong werd vastgehouden en Darth Vader won met 7-6 de wedstrijd. Sjors van ’t Westeinde van Darth Vader finishte 81. DVDVD moet meestal een aantal weken wachten op de eerste winst, maar deze is gelijk binnen. HBHB werd in D’Ouwe Sok afgesminkt met 10-3. Nie te Pijle en Het Karrewiel 1 maakte er ook een echte wedstrijd van. Van 2-2 naar 4-4 en 6-6. De laatste teamronde gaf de beslissing en Nie te Pijle pakte deze. 7-6 de winst voor Nie te Pijle. DVDVD moet snel een foto maken van de stand, want ze staan bovenaan. TROTS volgt.

In de Ere Divisie speelde de kampioen Up to the Bar 1 tegen de gepromoveerde Gijle Peile. Up to the Bar was een maatje te groot, maar Gijle Peile scoorde wel 3 punten. 3-10 de score voor Up to the Bar met 2x 180 voor Guus de Weijer. Een echte derby de Karrewiel. Het Karrewiel 2 onder leiding van Jeroen de Jong tegen Het Karrewiel 13 met captain Rolf in ’t Groen. Karrewiel 2 nam een 4-0 voorsprong, maar van Karrewiel 13 ben je zomaar niet af. De winst ging uiteindelijk zelfs nog naar Karrewiel 13. 7-6 de score. The Dartons won vrij ruim van Vrolijke Bull. 11-2 de score. Op Dreef 3 ontving No Score. Een spannende wedstrijd die ook beslist moest worden door de allerlaatste teamronde. Op Dreef won deze en dus ook met 7-6 de wedstrijd. Op Dreef 12 was deze ronde vrij en De 26’ers tegen Triple Trouble werd uitgesteld. The Dartons aan kop met daarachter Up to the Bar.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen