Sponsortoernooi Jeu de Boulesclub Dongen 2022

Foto: CC0 Creative Commons

Traditiegetrouw wordt op de eerste dinsdagavond in september altijd een gezelligheidstoernooitje gehouden voor de sponsoren van onze vereniging. Dit doen wij als tegenprestatie voor hun financiƫle steun aan onze club. De bedrijven en/of stichtingen zijn op verschillende manieren zichtbaar binnen onze boulesvereniging.

Dat kan d.m.v. grote doeken en vernieuwde scoreborden in onze boule-o-drome, de scoreborden op de buitenbanen en de presentatie op het tv-scherm in ons clubhuis Deze laatste is overigens wel gecombineerd met aankondigingen van Bondstoernooien in de regio en onze eigen clubactiviteiten.

Helaas waren op deze avond niet alle sponsoren aanwezig, maar gelukkig hadden er zich toch voldoende aangemeld om een toernooitje te kunnen spelen. Elke sponsor mocht maximaal 2 teams inschrijven en uiteindelijk waren er 40 equipes aanwezig.

In de loop van die dag waren alle voorbereidingen al gedaan, zoals de inkoop van drank, de catering, de versiering buiten, de muziek, onze hoffotograaf, de EHBO en natuurlijk de benodigde boules voor die avond. Aangezien het een dag ervoor behoorlijk geregend had, was besloten om enkele partytenten op te zetten. Mocht het gaan regenen, kon men toch schuilen. Achteraf gezien, een heel goed idee! De bestuursleden, de leden van de barcommissie en de WECO hadden de opdracht om alles goed te laten verlopen, hetgeen ook lukte.

Na het welkomstwoordje van onze voorzitter Leon Buijs en een dankwoord aan het adres van de aanwezigen van Cor Timmermans, de grote coƶrdinator op het gebied van projecten en sponsoring, kon de WECO (Corrie en Jacqueline) het een en ander uitleggen opdat het toernooi vlot zou kunnen verlopen. De meesten kenden de spelregels nog van vorige edities, maar plezier en gezelligheid stond voorop. Er moesten die avond 3 wedstrijden gespeeld worden en de WECO had mbv de computer bepaald welke tegenstanders men zou ontmoeten. Na afloop van elke partij moesten beide teams de uitslag doorgeven.

Tijdens het spelen, maar ook in de pauzes, werden de deelnemers verrast met heerlijke, smaakvolle en creatief gemaakte hapjes. Deze waren gemaakt door onze eigen keukenprinses Annie Smulders. Ze heeft hiervoor ongetwijfeld menig uurtje in haar keuken moeten doorbrengen. Knap gedaan hoor, chapeau!
Gelukkig waren de weergoden deze avond mild gestemd. Er vielen in het begin wat kleine druppeltjes, maar het zette niet door. De echte plensbuien kwamen rond elf uur, maar toen waren alle wedstrijden inmiddels al gespeeld. Dankzij de eerder genoemde partytenten en ons eigen clubhuis bleef iedereen droog en kon de avond voortgezet worden. Rond half 12 was de uitslag bekend en kon de wisselbeker overhandigd worden aan het winnende team/sponsor. We vermelden hier alleen de winnaars en alle andere equipes waren een goede tweede! Het SPONSORTOERNOOI 2022 werd gewonnen door Deo Hoekstra en Andres Schoormans van sponsor HOEKSTRA Schildersbedrijf uit Dongen.

Proficiat heren met de behaalde overwinning: 3 wedstrijden gewonnen en maar liefst 29 pluspunten! Zij kregen uit handen van Cor Timmermans de wisselbeker uitgereikt.

Hierna was er nog een gezellig samenzijn en rond 1 uur vertrok de laatste sponsor. Inmiddels was het een en ander al opgeruimd, zodat iedereen een half uurtje later vermoeid maar voldaan naar huis kon gaan.Een geweldige avond voor de sponsoren en de vereniging. Terecht werden er talloze complimenten uitgedeeld.Vanaf deze plaats willen wij iedereen hartstikke bedanken voor zijn of haar enthousiasme en inzet. Mede daardoor was het een grandioos succes.

Tot volgend jaar: dinsdag 5 september 2023!

 

Reacties

Cookieinstellingen