‘t Vaartje verrast in WBDF bekercompetitie darts

Foto:

Team ’t Vaartje heeft in de bekercompetitie gezorgd voor een daverende verrassing. In Rijen werd gewonnen van team ’t Rijens Vat.

Hans de Jong en Davey Danyluk pakten gedecideerd de eerste twee singlepartijen. Daarna was er verlies voor Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Uit tactische overwegingen werd er voor gekozen om Hans en Davey samen de koppelpartijen te laten gooien. Immers vorig jaar werd nog met 8-1 en 7-2 van deze sterke tegenstander verloren. Deze keuze pakte geweldig uit. De eerste koppelpartij werd met overtuiging gewonnen met 0-3. In de tweede koppelpartij werd ook de eerste leg gepakt. Daarna stonden Hans en Davey op grote achterstand, waarbij er voor de tegenstanders volop kansen waren om te finishen. Toen zij dit niet deden had Hans een magistrale uitworp met 107. Toen was het verzet gebroken en werd ook deze partij met 0-3 gewonnen. Davey had eerder ook al een uitworp met 120. Er waren nu drie kansen om de wedstrijd te winnen. Goof en Patty pakte gelijk de eerste kans. In een spannende vijf setter werd het 2-3. Dat de volgende twee partijen verloren gingen was enkel belangrijk voor de statistieken.

’t Vaartje thuis
Team ’t Vaartje speelt op dinsdagavond 13 september een thuiswedstrijd. Het belooft een moeilijke avond te worden. Het moet het namelijk opnemen tegen team ’t Rijens Vat, wat door ’t Vaartje voor de beker werd uitgeschakeld. Dit team zal dus gebrand zijn op revanche. De wedstrijd begint om 21.00 uur in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen