Dongense Darts Competitie

Foto:

Traditioneel wordt de Dongense Darts Competitie gestart met de bekercompetitie.

De eerste ronde waarna de helft van de teams naar de Winnaarsronde gaan en de helft naar de Verliezersronde. Tijdens de vergadering heeft de loting plaats gevonden. Op Dreef 12 is als bekerwinnaar al zeker van de Winnaarsronde. No Score hoefde ook niet in actie te komen. Vrolijke Bull kon geen team op de been brengen waardoor No Score automatisch een ronde door is. Nie te Pijle speelde tegen HBHB. Verrassend genoeg was het Nie te Pijle wat de dienst uit maakte en snel op voorsprong kwam. Nie te Pijle won zelfs met 11-2. The Dartons hadden geen probleem met DVDVD. Uit in D’Ouwe Sok werd het 13-0 voor The Dartons. Triple Trouble speelde thuis tegen Up to the Bar 1 dat vorige bekertoernooi nog finalist was. 2-2 na de singles pakte Up to the Bar 3 koppels.

In de koppels tac/tic maakte Up to the Bar het af en zijn door naar de Winnaarsronde. Alfred Schrieks gooide de perfecte 170 finish. Stefan van Baal van Triple Trouble finishte 108. Gijle Peile dat het dit jaar mag laten zien in de Ere Divisie speelde tegen 4P. Gijle Peile maakte gelijk duidelijk dat er niks te halen viel voor 4P. 11-2 de winst. De 26’ers speelde in De Salamander tegen Het Karrewiel 1. De 26’ers hadden geen moeite met Het Karrewiel en bekeren door in de Winnaarsronde na 13-0 winst. John Trommelen van Het Karrewiel noteerde een 180. Op Dreef 3 speelde thuis tegen New Bundy’s. 2-2 uit de singles, Op
Dreef 5-3 voor, maar New Bundy’s kwam weer snel op 5-5. Toch was het Op Dreef 3 dat toch de wedstrijd won. Falcon speelde tegen TROTS. TROTS begon beter aan de wedstrijd en gaf dat voordeeltje niet meer uit handen. 8-5 de winst voor TROTS en voor Falcon rest niets anders dan de Verliezersronde. Darth Vader nam het op tegen Het Karrewiel 2. Van 2-2 naar 4-4 en all the way naar 6-6. De Teamronde moest de doorslag geven en Het Karrewiel 2 pakte deze. En het laatste team dat zich bij de Winnaarsronde voegt is Het Karrewiel 13. Uit bij De Tobber was K13 sterker en won de wedstrijd met 8-5.

Winnaarsronde: Op Dreef 12, No Score, Nie te Pijle, The Dartons, Up to the Bar 1, Gijle Peile, De 26’ers, Op Dreef 3,
TROTS, Het Karrewiel 2, Het Karrewiel 13

Verliezersronde: HBHB, DVDVD, Triple Trouble, 4P, Het Karrewiel 1, New Bundy’s, Falcon, Darth Vader, De Tobbers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen