Jeu de Boules: Rina Klijn en Jan Kennekens winnen

Foto:

Op de banen van gezelligheids-Jeu-de-Boulesvereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart werd er, hoewel het seizoen al was gesloten, nog één wedstrijd gegooid.

Nog net voor de vakantie kon de ontmoeting tussen Jeu de Bouelsvereniging DVE uit Dongen-Vaart en kruisboogvereniging Onderlinge Vriendschap uit De Moer worden gegooid. Jaarlijks waren er twee ontmoetingen. De kruisboogschutters kwamen bij DVE Jeu de Boulen en de Jeu de Boulers gingen in De Moer kruisboogschieten. Door corona konden deze wedstrijden de afgelopen jaren niet doorgaan. Nu werd de draad weer opgepakt. Eerst werd er een wedstrijd Jeu de Boules gespeeld. Later in het jaar wordt dan de kruisboog ter hand genomen.

In de wedstrijd werd iemand van Onderlinge Vriendschap gekoppeld aan een bouler van DVE. Er werden drie rondes gespeeld. Slechts twee teams lukte het om alle drie de wedstrijden te winnen. De winst ging naar Rina Klijn en Jan Kennekens. Zij behaalde een formidabele score van drie keer winst en liefst 27 pluspunten. Op de tweede plaats eindigden Tineke v.d. Ven en Hans van Leeuwerden. Ook zij wonnen drie keer en kwamen tot een totaal van plus 19. Marco Vromans en Monette Couleau eindigde ook nog net op het podium. Zij wonnen twee keer en behaalde een score van +12. Het was weer een gezellige ontmoeting. Het kasteleinsechtpaar Ton en Hanny Kemmeren hadden bovendien na afloop gezorgd voor lekkere hapjes. Het bleeg gezellig tot in de kleine uurtjes.

Reacties

Cookieinstellingen