Lucien van Loon en Ad van Iersel winnen in Dongen

Foto: Pixabay License/stevepb

Zondag 24 juli 2022 werd de laatste wedstrijd voor de vakantie in het Wilhelminakanaal in Dongen gevist.

9 deelnemers waren voor deze wedstrijd naar de waterkant gekomen. Eenmaal de steknummers verloot gingen de vissers zonder een hoge verwachting naar hen stek. Om kwart voor negen toen iedereen klaar was klonk de toeter door de lucht.

En het hopen op een vis was begonnen hier op dit water wordt weinig of niets gevangen. De meeste vissers kozen al gauw voor de kantvisserij. Maar tot ieders verbazing werden hier zelfs de grotere vissen gevangen Henk Hooijmaijers wist hier een brasem binnen enkele minuten al te landen in zijn net en ook bij Lucien onder zijn voeten zwom er een en hij had hem mooi gevangen nadat hij net ervoor een pracht van een voorn wist te vangen. Zo liet hij alle andere vissers achter zich en werd zo individueel winnaar; nu maar hopen op een goede koppelmaat.

Om kwart voor een klonk opnieuw het toeter einde van de wedstrijd de weegploeg kon gaan wegen en de koppels aan elkaar loten. Zo wist Lucien dat Ad van Iersel zijn maatje werd. Zij vingen samen 3875 gram bij elkaar, 2e werden Patrick de Rooij en Wim de Vos met 3525. Henk Hooijmaijers en Willen van Oosterbosch werden 3e met een gewicht van 3500 gram.

Dit was het voor de vakantie. Tot 28 augustus aan de schapenwei voor de 5e clubwedstrijd

Reacties

Cookieinstellingen