Jeu de Boules De Vaart Erin: Inge Feleus en Anton Huijbregts winnen

De finalisten van de grote finale vlnr Inge Feleus, Gerrit Akkermans, Jeanine Roest en Anton Huijbregts.
De finalisten van de grote finale vlnr Inge Feleus, Gerrit Akkermans, Jeanine Roest en Anton Huijbregts.
Foto:

Inge Feleus en Anton Huijbregts hebben de winst gepakt in het afsluitende toernooi van gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin. De wedstrijd werd gegooid op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart.

Ook deze keer waren de weersomstandigheden voortreffelijk. Na de poulewedstrijden gingen de kruisfinales van start. Hier namen Anton en Inge het op tegen Wichard Dirven en Hans van Leeuwerden. Het beloofde een moeilijke opgave te worden, omdat Hans en Wichard eerder dit jaar al samen een toernooi wonnen. Toch ging dse winst met 13-11 naar Anton en Inge. In de andere kruisfinale stonden Wil Brekelmans en debutante Marianne Mengelberg tegenover Jeanine Roest en Gerrit Akkermans. Ook Gerrit debuteerde in dit toernooi. Jeanine en Gerrit wisten ook hier de winst naar zich toe te trekken. Dat betekende dat zij in de finale uit moesten komen tegen Anton en Inge. Anton en Inge wonnen deze confrontatie met 13-6. Zij zijn de laatste kampioenen van het seizoen 2021-2022.

De finalisten van de kleine finale vlnr Wilma Kemmeren, Nick Dirven, Monette Couleau en Wim Cleijn

Wilma Kemmeren en Monette Couleau winnen kleine finale
In de kleine finale moesten Monette Couelau en Wilma Kemmeren het opnemen tegen Jan Kennekens die gekoppeld was aan Jack Heerkens. Monette en Wilma wonnen dit duel met 13-9. In de andere kruisfinale maakten Nick Dirven en Wim Cleijn korte metten met Lucien Snoeren en Dennis Vermond. Het werd hier 13-6. In de finale waren Monette en Wilma veel te sterk voor Wim en Nick. Het werd 13-2. Na afloop was er een gezellige barbecue, waarmee het seizoen 2021-2022 definitief werd afgesloten. Inmiddels zijn de data voor het seizoen 2022-2023 bekend. Het seizoen start op zondagmiddag 28 augustus.

Reacties

Cookieinstellingen