Jeu de Boules: 17 juli laatste wedstrijd de Vaart Erin

Foto: CC0 Creative Commons

Op zondagmiddag 17 juli wordt al weer de laatste wedstrijd van het seizoen gegooid. De wedstrijd wordt gehouden op de banen van gezelligheids-Jeu-de-Boules-vereniging De Vaart Erin bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart.

De wedstrijd staat open voor iedereen. Het is een koppelloting toernooi. De loting vindt gericht plaats, zodat er steeds min of meer gelijkwaardige koppels ontstaan. Dat maakt deze middag ook zo leuk. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon.

Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email: [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen. Hopelijk wordt het weer een gezellige middag. Ook toeschouwers zijn van harte welkom. Bij goed weer kunnen de wedstrijden buiten op het terras gevolgd worden. Bij wat minder weer kunnen de wedstrijden ook van achter het glas gevolgd worden. Jeu de Boules is een sport voor jong en oud. Aarzel niet en schrijf je in om deze geweldige sport ook eens zelf te ervaren.

Reacties

Cookieinstellingen