Een BOULE spelletjes dag

Foto:

Zet alvast maar in Uw agenda: zaterdagmiddag 16 juli organiseert Jeu De Boules Club Dongen een boules spelletjes middag voor het hele gezin. Iedereen kan meedoen: opa, oma, vader, moeder en natuurlijk ook alle kinderen vanaf een jaar of 6. Deze gezellige happening vindt plaats op de buitenbanen (of bij slecht weer in onze schitterende hal!) en begint rond half 2.

Er staan een 20-tal spelletjes klaar die allemaal met jeu de boules ballen gespeeld moeten worden. Er kan gerold worden, gegooid worden en zelfs nog geschoten worden. Het kan niet op! Bij elk spel staat een clublid, die het spel uitlegt en de behaalde punten noteert op een scoreblad. Aan het einde van het circuit kijken we hoeveel punten er verdiend zijn.

Er wordt op deze middag door onze leden ook gebould, zodat U kunt zien hoe het een en ander in zijn werk gaat. Het is een spel voor iedereen, voor jong en oud. Lekker samen met anderen buiten bezig zijn en tussendoor en/of na afloop heerlijk op het terras of in het clubhuis wat drinken.

De koffie/thee staat al voor U klaar en voor de kinderen is er limonade met wat lekkers. Maak er samen een gezellig familiefeest van, een “uitje” voor het hele gezin. En wie weet………misschien komt U nog een keertje terug om een bouleke te gooien?! U kunt ons vinden op het terrein tussen zwembad de Vennen en de handbalvereniging.

U bent van HARTE welkom op ons BOULE-spelletjes-dag.

Reacties

Cookieinstellingen