Verslag 2e Athletic Champs pupillen regiocompetitie

Foto:

Om kwart voor negen hebben bijna alle Atledo atleten en hun ouders het atletiekcomplex van av Attila bereikt. Maar liefst 23 pupillen doen mee aan deze 2e wedstrijd in de regiocompetitie. De tent en de vlaggen worden neergezet en we duimen dat het droog zal blijven.

Na de gezamenlijke warming up onder leiding van Jeroen Farla is er even tijd voor een groepsfotomoment. Daarna gaan we snel beginnen met de teamestafettes. De A pupillen , vormen samen met atleten van ACW een team en weten met de teamestafette een tijd van 3.02.8 neer te zetten. Dit doen ze luid aangemoedigd door alle B,C en minipupillen, die daarna zelf verdeeld over 2 teams ook de estafette lopen, ondanks wat geglibber en vallen weten ze 3.16 en 3.22 neer te zetten.

Bij onze A pupillen zijn de volgende bijzondere prestaties neergezet. Sem werd in zijn categorie 3e bij de 6 minutenloop met een afstand van 1525 meter, terwijl Noor in haar categorie een knappe 8e plek haalde met 1325 meter. Teun werd 5e bij het verspringen met 3 meter 50 en Jelle 6e met maar 5 cm minder. Bij vortex werd Jelle 2e met wel 32 meter!! Onze 4 A pupillen noteerden maar liefst 20 persoonlijke records. Knap gedaan. En ze vonden het ook leuk om met een andere vereniging samen een team te vormen.

De B,C en minipupillen mogen laten zien wat ze al kunnen op de onderdelen, hoogspringen, verspringen, vortexwerpen en medicienbalstoten. Met 75 persoonlijke records voor 19 atleten zijn we natuurlijk ontzettend trots.

Voor Julia, Lucca, Fenna, Milou en Stef is het hun eerste Champswedstrijd. Tijdens de wedstrijd zien we blije gezichten en na afloop vertellen ze dat ze het erg leuk hebben gevonden, al was het in het begin best een beetje spannend. Maar de volgende keer willen ze beslist weer meedoen. Bijzondere prestaties in deze groep: Fenna werd 1e in haar categorie bij de 4 minutenloop. Zij wist 850 meter te halen! Anna werd 2e in haar categorie met 950m. Jules wist 1000 m te halen en werd daarmee 4e. Lucca wilde eigenlijk al stoppen na een rondje maar kwam toch nog heel knap op 525 m. Bij het hoogspringen vinden we Noah op plek 2 met 1.10, Jules op 4 met 1.05. Bij het vortexwerpen is Milo 2e met 16,5 m 3e met 11.5 meter, Bas 5e met 22,5 en Britt 6e met 14,5 m ( allemaal in hun eigen categorie). Alle uitslagen zijn terug te vinden op atletiek.nu.

De trainers, ouders en atleten kijken terug op een gezellige, sportieve wedstrijd, we hebben een paar spatjes gehad, maar vooral een persoonlijke recordregen, en kijken al uit naar de 3e competitiewedstrijd die bij DAK in Drunen zal worden gehouden.

NB
Helaas moesten we het deze wedstrijd zonder onze mascotte Dotje stellen. Zij is sedert 2e pinksterdag vermist. Mocht iemand haar na deze datum nog gezien hebben neem dan a.u.b contact op met onze vereniging.

Reacties

Cookieinstellingen