Henk Bakx pakt het kampioenschap van Dongen vissen 2022

Foto:

Zaterdag 18 juni ’22 was het weer mogelijk om het Dongens kampioenschap vaste hengel vissen in de Donge te s ’Gravenmoer te houden. 20 deelnemers hadden zich van tevoren ingeschreven om te strijden om dit kampioenschap.

Stek nummers waren tot half acht af te halen, na wat instructies van de wedstrijd commissie konden de heren aan het serieuze werk beginnen, en zo konden ze naar hun vis stek gaan die weer goed gemaaid waren door de plaatselijke vis club Visserslust heren bedankt. Om half negen klonk het startsignaal en werden de bolletjes in het water gekupt of gegooid en kon het vissen beginnen. Bij een aantal vissers zaten de grotere vissen en bij sommige weinig of zelfs geen vis maar daar staat dit water om bekend. Op een aantal plaatsen was het moeilijk te vissen van wegen de plantengroei in het water helaas. Om half twaalf klonk het eindsignaal en konden de weegploegen de vangsten gaan wegen en gaan opmaken wat er gevangen was.

Na het wegen werden de randen en standen op een rijtje gezet en kon de prijsuitreiking bij Café Zalen “de Viersprong” te Dongen beginnen. In vak A werden de meeste grote vissen gevangen ten opzichte van vak B. De grote man in vak A was Henk Bakx die met 2 grote brasems en een grote zeelt en enkele voorns de beker mee naar huis mocht nemen hij ving 6800 gram bij elkaar en werd hier kampioen mee. Jack Puts wist ook 2 grote vissen te vangen hij had een gewicht van 5550 gram en werd hier 2e mee. Jan Nollen werd derde in dit vak met 2800 gram

Marie Biemans jr. was in vak B vak winnaar hij ving ook enkele mooie vissen bij elkaar met een gewicht van 6175 gram 2e werd in het vak Emiel van Zelst met mooie exemplaren voorns te vangen met een gewicht van 1200 gram Ron Vermeulen werd in dit vak 3e met 825 gram Heren gefeliciteerd met jullie prijzen en organisatie bedankt het was weer top geregeld. Aanstaande zondag 26 juni clubcompetitie vaste stok ook weer in de Donge te s ’Gravenmoer. O ja en woensdag avond de laatste zomeravond wedstrijd.

Reacties

Cookieinstellingen