Dennis van Strien en Damian Vetjens kampioenen van Dongen Koppels 501 2022

Foto:

Zondag 29 mei j.l. vond in Café De Valk weer een toernooi plaats, dit keer werd alweer voor de 37e keer het kampioenschap van Dongen verspeeld koppels 501. Vorig jaar ging de titel naar Marcel Emmen en Cees van Gils die niet aanwezig waren om hun titel te verdedigen.

De koppels werden onderverdeeld in 2 poules. Uit iedere poule gingen de beste 2 koppels door in de winnaarsronde, de rest deed dat in verliezersronde. Door winst op Niek Geutjes en Roy Netten werden Dennis van Strien en Damian Vetjensn finalisten. Ramon Bressers en Jurgen Evers wonnen in de andere halve finale van Johan Smulders en Dimitri van Keulen. De finale werd hierna verspeeld, best of 9. Het gelukte Dennis en Damian om Ramon en Jurgen met 5-2 te verslaan en werden op verdiende wijze kampioen van Dongen, proficiat.

v.l.n.r. Dennis, Damian, Jurgen en Ramon

In de verliezersronde ging de winst met 4-0 naar Lars van Oosterbosch en Patrick Pruyssers tegen Rens Heijmans en Jeroen Kimenai.

v.l.n.r. Lars, Rens, Patrick en Jeroen

In totaal werd er 6 keer 180 gegooid. 3x 180 voor Carlo van Cleef. 1x 180 voor Ramon Bressers, Johan Smulders en Mark Lodewijks. De hoogste uitworp ging naar Jurgen Evers met 100.

De uitslag

WINNAARS KOPPELS

1. Dennis van Strien – Damian Vetjens

2. Ramon Bressers – Jurgen Evers

3. Johan Smulders – Dimitri van Keulen

3. Roy Netten – Niek Geutjes

VERLIEZERS KOPPELS

1. Patrick Pruyssers – Lars van Oosterbosch

2. Rens Heijmans – Jeroen Kimenai

3. Dennis Hendrickx – Mark Lodewijks

Peter Dekkers – Carlo van Cleef

 

 

Reacties

Cookieinstellingen