Piet Scheepers 25-jaar lid biljartvereniging ’t Vaartje

Foto:

Afgelopen week vierde biljartvereniging ’t Vaartje weer de jaarlijkse feestavond, die gehouden werd in de thuisbasis sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart.

Al vele jaren staat deze feestavond in het teken van biljartspellen. Ook het traditionele koppellotingtafelvoetbalspeltoernooi werd weer gehouden. Op deze avond is er ook aandacht voor speciale gelegenheden, zoals het huldigen van kampioenen Ook het eren van leden die een jubileum vieren, mag dan zeker niet ontbreken. Deze keer viel de eer te beurt aan Piet Scheepers. Piet is inmiddels al vijfentwintig jaar lid van de vereniging in Dongen-Vaart. Alle reden om hem dus extra in het zonnetje te zetten.

Hij werd toegesproken door voorzitter Embert Broekhoven. Embert roemde Piet voor zijn inzet voor de vereniging. Piet is begonnen in de spelsoort libre. Inmiddels heeft hij zich ook zeker niet onverdienstelijk toegelegd op de spelsoort driebanden. Ook zet Piet zich in voor de vereniging door toe te treden tot het bestuur. Hier vervult hij de rol van secretaris. Kortom een lid waar we als vereniging geweldig trots op zijn. Hopelijk blijft Piet nog lang aan de vereniging verbonden. De feestavond was ook dit jaar weer een succes, waar deze huldiging zeker een hoogtepunt in was. Het bleef dan ook gezellig tot in de kleine uurtjes.

Reacties

Cookieinstellingen