Dongense Darts Competitie

Foto:

Speelronde 22 van de Dongense Darts Competitie. Gijle Peile en Up to the Bar 1 zijn de kampioenen van de Dongense Darts Competitie.

Gijle Peile heeft zowat de hele competitie bovenaan gestaan in de Eerste Divisie, dus een verrassing is het niet. Uit bij DVDVD werd er wederom een winst binnen gehaald. 3-10 de score en daarmee is Gijle Peile niet meer te achterhalen door de concurrenten. Met slechts 2 nederlagen is Gijle Peile de terechte kampioen en dan spelen ze ook de bekerfinale nog. Voor DVDVD gooide Mark van Turnhout een 180. Darth Vader 2 nam het op tegen 4P. Wedstrijd ging gelijk op en 4P kon net een overwinning bijschrijven. 7-6 de score. Falcon haalde nog een keer ouderwets uit tegen Het Karrewiel 1. Door oa uitworpen van 84 en 100 voor Ad Schellekens en een 180 score voor Wim Timmermans werd er met 11-2 gewonnen van Het Karrewiel. TROTS won ruim van HBHB. Na een 2-3 achterstand werd er alsnog met 10-3 gewonnen! Van De Nifkes van ’t Vaartje 2 tegen New Bundy’s is geen uitslag bekend en Het Vaartje 1 was deze ronde vrij. De 180 teller komt op 20 stuks. De stand van de eerste 4 is als volgt: Gijle Peile, 4P, TROTS, HBHB.

De Ere Divisie is ook bijna klaar. Veel wedstrijden zijn daar niet doorgegaan en/of moeten nog steeds ingehaald worden. Up to the Bar 1 is echter niet meer te achterhalen. Niet bekend is of de wedstrijd tegen De Tobbers is gespeeld. De nummer 2 Op Dreef 12 kwam wel in actie. Uit bij Het Karrewiel werd met 9-4 gewonnen. The Dartons mocht als nummer 3 aantreden tegen No Score. No Score verweerde zich goed, maar The Dartons wonnen wel de wedstrijd. 9-4 de score met een 109 checkout van Mark Goos. Triple Trouble speelde thuis tegen Vrolijke Bull. Triple Trouble nam een voorsprong, maar werd weer ongedaan gemaakt door Vrolijke Bull. De teamronde was beslissend en die werd gewonnen door Triple Trouble. 7-6 de winst. Nie te Pijle nam het op tegen Darth Vader 1. Tot 4-4 ging het gelijk op. Darth Vader pakte echter alle koppels tac/tic en win alsnog met 9-4. Van Op Dreef 3 tegen Het Karrewiel 13 is geen uitslag bekend. De 180 teller staat hier op 127 stuks. De stand van de eerste 4 is als volgt: Up to the Bar 1, Op Dreef 12, The Dartons, Darth Vader 1.

Volgende week worden de bekerfinales nog gespeeld. In de Winnaarsronde Up to the Bar tegen Op Dreef 12 en in de Verliezersronde Gijle Peile tegen HBHB. De Prijsuitreiking met eindtoernooi vindt plaats op Vrijdag 10 Juni 19:30 in Cafe De Valk.

Reacties

Cookieinstellingen