Geslaagd 4×4 champions league tournament

Foto:

Zaterdag 7 mei was de dag dat eindelijk het lang geplande 4×4 Champions League Tournament gespeeld kon worden. Eerdere dagen waarop het Tournament gespeeld zou worden konden door Corona en/of vele blessures en zieke spelers niet doorgaan, maar 7 mei was het dan eindelijk zo ver.

51 spelers mochten een totaal van 66 wedstrijden gaan spelen. De teams waren samengesteld door alle teams van de DVVC Talent Academie te verdelen. Daardoor speelde de jongste spelers uit de u10 samen met spelers uit de u14.
Deze samengestelde teams van Academie spelers zijn daarnaast ook nog aangevuld met gastspelers die door de Academie spelers zijn uitgenodigd om mee te doen.

Toernooi winnaars en iets extra
Met mooi weer en veel zin werden de wedstrijden gespeeld en konden de aanwezige toeschouwers genieten van veel mooi voetbal.
Maar zoals gebruikelijk kan er maar 1 team als winnaar eindigen en dat werd uiteindelijk het team van Bayern München. Uiteraard ontving dit team een beker voor het behalen van de 1e plaats en mochten ze daarnaast ook nog een keuze maken uit de door sponsoren beschikbare prijzen.
Bekers en prijzen waren er ook voor de nummer 2 en 3 van het tournament.

Voor het team dat het meest sportieve spel en gedrag had laten zien was de Fairplay-beker voorzien. De winnaar van deze beker is het team Juventus geworden.

Valencia Voetbalkamp
Op ieder veld en bij alle wedstrijden waren begeleiders aanwezig, naast het zorgen dat de wedstrijd tijdig kunnen beginnen en ordelijk verlopen hadden ze ook nog een andere taak. En dat was het bepalen van de “Player of the Tournament”. Om deze speler te bepalen werden alle spelers beoordeeld op zaken als sportiviteit, inzicht, acties, spelinzicht en het spel als teamplayer. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren zijn de punten opgeteld en hebben we de Player of the Tournament zijn prijs overhandigd. Hij mag deelnemen aan het Valencia voetbalkamp dat in de herfstvakantie bij DVVC wordt gehouden.

Al met al een succesvolle dag en een evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Deelname aan het Valencia voetbalkamp, in de herfstvakantie bij DVVC, is voor alle jeugdvoetballers én keepers, jongens én meisjes, van 6 t/m 14 jaar, toegankelijk. Kijk voor meer informatie op: https://valenciavoetbalkamp.nl/locaties/dongen/ Schrijf je in en beleef 3 Top Voetbaldagen met jeugdtrainers van Valencia CF!

Reacties

Cookieinstellingen