Lucien van Loon en Wim de Vos winnen 2e vrijekoppelwedstrijd

Foto:

Zondag 15 mei 2022 werd er weer gevist in het Wilhelminakanaal te Dongen “loswal”.

12 vissers kwamen om 7.15 uur naar de waterkant om in te schrijven, een maal ingeschreven konden de nummers verloot worden, toen de steknummers waren door gegeven aan de wedstrijd commissie gingen de vissers hun spullen opstellen. Dit water is niet zo goed als je op een rijtje zit, maar als je alleen gaat vissen kan het weleens goed zijn. Dus de tactieken waren over het algemeen het zelfde even ver vissen en als je geen beet krijgt in het kantje je geluk gaan zoeken op de grondels.

Er werd gevist van 9.00 uur tot 13.00uur toen de tijd was verstreken werden de vissen gewogen zo kwam er uiteindelijk een winnaar uit de bus en dat werd Patrick de Rooij die al gauw in de gaten had dat het aan de kant moest gebeuren hij telden 25 visjes en daarna was hij de tel kwijt maar het gewicht wat hij gevangen had is 1625 gram goed voor de indivueel winnaar Na het wegen werden de koppels aan elkaar verloot Lucien van Loon pakte Wim de Vos uit emmer en zij werden het winnende koppel met1650 gram en lieten zo Patrick de Rooij en Dirk Mehlbaum achter zich die een gewicht hadden van 1625 gram. 3e koppel werden Willem van Oosterbosch en Martien de Wit met 1450 gram.

Aanstaande woensdag begint de zomeravond wedstrijden inschrijven tot 18.00 uur aan de waterkant Afmelden als je niet kunt bij Henk Bakx. Zondag 22 mei 2e clubwedstrijd aan de schapenwei.

Reacties

Cookieinstellingen