Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In Oosterhout verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV de winst. Het werd 38-34 tegen team ’t Hartje. De enige winstpartij kwam op naam van kopman Mark Pijnenburg. In slechts 42 beurten was Mark bij de finish. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.500 precies.

Hij maakte bovendien een fraaie reeks van vijf caramboles. Leo Loonen maakte een mooie serie van vier en wist mede hierdoor een gelijkspel af te dwingen. Verlies was er voor Anto Smulders en Jan Smeekens. Anton verloor in slechts 46 beurten. Jan kreeg zelfs maar 41 beurten.

Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart moest team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg het opnemen tegen team de Eekhoorn. Verlies was er voor Embert Broekhoven en Toon Verbunt. Toon kwam niet in de wedstrijd en verloor kansloos. Ook Embert kon het niet bolwerken. Hij kreeg echter ook slechts 20 beurten. Toch kwam Embert slechts vier caramboles te kort. Hij speelde nog wel het voortreffelijke moyenne van 0.750. Kopman Willy van de Wiel speelde een degelijke partij, waarin hij de winst binnen sleepte. Ad Faro was de beste man van zijn team. In maar 33 beurten spurtte hij naar de eindstreep. Hij liet het fraaie gemiddelde van 0.757 voor zich noteren. Ad maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles. Eindstand: 33-36.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B2: Winst boomkwekerij Royal Hedge

In Oosterhout won team boomkwekerij Royal Hedge nipt met 23-26 van team de Eekhoorn. In de eerste partij gaf Theo Laros het goede voorbeeld. Hij won, waarbij hij zijn tegenstander op ruime achterstand hield. In de tweede partij aanvankelijk een gelijkopgaande strijd. Daarna liep de opponent van Frans Kemmeren steeds verder uit. In maar 32 beurten was hij al bij de finish. Dit was voor Frans te veel van het goede. Hij verloor kansloos. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. In de derde partij stond de rivaal van Bert van den Hooff op slechts één carambole van de finish. Bert moest nog de nodige caramboles maken. Toch lukte het Bert om de partij toch nog binnen te slepen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen