Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV de winst.

Tegen team Michielsen uit Oosterhout werd met 35=33 gewonnen. In de eerste sessie was er winst voor Piet Kamp en Jan Smeekens. Piet speelde een prima partij en pakte de winst in slechts 43 beurten. Jan had drie beurten meer nodig om zijn tegenstrever te verslaan. In de tweede sessie was er verlies voor Mark Pijnenburg. Mark kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Anton Smulders stons aanvankelijk op grote achterstand. Hij kokte zich echter helemaal terug in de partij. In de slotfase wist hij de strijd het net voor zijn rivaal te beslissen. Eindstand 35-33. Deze week speelt team Kamp de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen ’t Hartje in Oosterhout.

Gelijkspel Corné v.d. Nieuwenhuizen
In Oosterhout moest team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg het opnemen tegen team DKM. In de eerste sessie speelde invaller Frans Kemmeren een prima partij. Hij was al na 39 beurten bij de finish. Hij liet het mooie gemiddelde van 0.410 voor zich noteren. Frans maakte bovendien een puike serie van vier caramboles. Op de andere tafel ging het moeizamere. Embert Broekhoven leek in verloren positie te staan. Hij knokte zich echter prima terug en pakte net voor de neus van zijn opponent de winst. In de tweede sessie kreeg Toon Verbunt weinig kans. Zijn tegenstander was al na 34 beurten bij de finish. In het duel der kopmannen moest invaller Mark Pijnenburg het onderspit delven. Mark kreeg maar 37 beurten. Toch kwam hij maar drie caramboles te kort.

Team Corné van den Nieuwenhuizen thuis
Op vrijdagavond 13 mei speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg de laatste wedstrijd van het seizoen. Het moet het dan in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Team Van den Nieuwenhuizen bestaat uit Willy v.d. Wiel, Ad Faro, Ton Kemmeren, Embert Broekhoven en Toon Verbunt. . De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B2: Winst boomkwekerij Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje won team boomkwekerij Royal Hedge nipt met 25-24 van team ’t Steegje uit Made. In de eerste partij verloor Bert van den Hooff met nog maar drie caramboles te gaan. Hij kreeg ook maar 42 beurten. Ook Theo Laros moest verlies incasseren. Theo kreeg slechts 43 beurten. Anton Smulders speelde een prima partij. In slechts 37 beurten was Anton al bij de finish. Hij liet het mooie gemiddelde van 0.675 voor zich noteren en maakte bovendien een fraaie reeks van vier caramboles. Hiermee werd alsnog de winst gepakt. Deze week gaat team Royal Hedge op bezoek bij team de Eekhoorn in Oosterhout.

Nipt verlies ‘t Vaartje
In Werkendam verloor team ’t Vaartje met 26-25 van team BV Werkendam. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Hij kreeg echter ook maar 33 beurten. Dat het nog sneller kan bewees invaller Theo Laros. Theo had maar 26 beurten nodig om de partij tot een goed einde te brengen. Hij maakte een prachtige serie van 5 caramboles. Hij kwam uit op het fabuleuze gemiddelde van 0.961. Arthur Snoeren tenslotte speelde een degelijke partij. Hij hield de verdediging prima gesloten en pakte op deze manier de winst. Met deze wedstrijd is er een eind gekomen aan het seizoen.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen