Eerste thuisnederlaag VV Dongen

Foto:

Veel was er op sportief gebied niet te beleven afgelopen zondag op Sportpark de Biezen. Ja, na de verloren wedstrijd tegen UNA vierde VV Dongen het kampioenschap van VV Dongen 3.

De oudgedienden met een enorme staat van dienst lieten de mannen van Erbas zien hoe je een feestje moest vieren. Het was het hoogtepunt van de dag. Maar de supporters die al eerder naar huis waren gegaan zouden wel gedacht hebben. Het was echt heel slecht en het
resultaat was dan ook evident. Zondag 8 mei speelt VV Dongen in Amsterdam tegen JOS Watergraafsmeer: aanvang is 14.00 uur.

Door Frank van Heteren

Afgelopen week trad VV Dongen drie keer in het strijdperk. Uit bij Westlandia werd in de absolute slotfase met 3-2 verloren, afgelopen donderdag werd Quick het slachtoffer van de revanche gevoelens van de selectie en werd er met 5-3 gewonnen en afgelopen zondag was het goed opgekomen pbliek benieuwd of de uitstekende wedstrijd tegen Quick een vervolg zou krijgen.

Zij kwamen bedrogen uit, want het elftal was geen schim van de groep die het de hofstedelingen zo moeilijk maakte. Omstandigheden speelden daarbij zeker een rol. Het veld was volledig onbespeelbaar. De aanhoudende droogte zorgt voor een zeer hobbelig veld waar jongens die zich op dit niveau moeten manifesteren erg moeilijk mee hebben. Alle balcontroles moesten in twee of drie keer waardoor er maar weinig tempo in de wedstrijd kwam. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de hoeveelheid aan wedstrijden de mannen op gaat breken.

Reacties

Cookieinstellingen