Jeu de Boules De Vaart Erin: Gaat Snerttoernooi door?

Foto: CC0 Creative Commons

Voor aanstaande zondag 30 januari staat het Snerttoernooi op de rol. Dinsdagavond is/was er weer een persconferentie, waarin de nieuwe maatregelen worden afgekondigd. Het ziet er in ieder geval naar uit dat de maatregelen verder versoepeld worden.

Sporten mag al, wanneer de maatregelen in acht worden genomen. Ook lijkt het er op dat de horeca weer wat open mag. Daarom heeft de organisatie besloten om het snerttoernooi door te laten gaan. De wedstrijd wordt weer gehouden op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE). De dan geldende maatregelen zullen in acht worden genomen.

Er wordt voor de liefhebbers in de pauze heerlijke snert (erwtensoep) geserveerd. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email: [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 12.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 12.30 uur kunnen beginnen. Hopelijk wordt het weer een gezellige middag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen