Oliebollen toernooi J-08 en J-09

Foto:

Afgelopen zaterdag 8 januari was het weer zo’n dag bij VV Dongen. Winterstop, vakantie, corona en vele onduidelijke regeltjes laten vrijwilligers van de vereniging niet weerhouden een evenement te organiseren voor de jongste jeugd van voetbalvereniging Dongen.

Het jaar goed beginnen.
Met ruim 50 kinderen en 15 vrijwilligers ( trainers en leiders ) werden de kinderen verdeeld in groepjes, waarbij zo veel mogelijk rekening werd gehouden met spelers uit hetzelfde team. Dit om zoveel mogelijk vanuit de eigen “bubbel” groepjes te vormen. Deze eerste activiteit van 2022, onder het genot van oliebollen, feestelijk glaasje ranja en sterretjes werd begeleid door gezellige muziek.

Voetballen is het liefst wat deze kinderen doen en daarom werden alleen korte partijtjes, vier tegen vier, gespeeld waarbij plezier de boventoon voerden. Standen werden niet bijgehouden om de nadruk niet te leggen op winnen maar vooral de onderlinge banden te versterken tussen de spelers uit deze leeftijdscategorie.
Moe maar voldaan werd de dag afgesloten door de leiders en trainers en kan het bestuur weer trots zijn op deze vrijwilligers.

De trainingen zijn weer hervat en de planningen weer gemaakt. Nu maar hopen dat de maatregelen worden versoepeld zodat we weer wedstrijden kunnen gaan spelen tegen tegenstanders in een ander wedstrijdtenue.

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen