Jeu de Boules De Vaart Erin: Inge Felius ruim aan de leiding

Foto:

Inmiddels zijn er voor de lock-down vier wedstrijden gegooid op de banen van gezelligheids-Jeu-de-Boulesvereniging ‘De Vaart Erin’ bij sportcafé ’t Vaartje. Er kan dus een tussenstand worden opgemaakt.

Aan de leiding gaat debutante Inge Felius (midden op de foto). Inge heeft het fantastische totaal van 67 punten verzameld. In drie van de vier wedstrijden verzamelde zij het maximaal te behalen aantal punten. In één wedstrijd werd zij tweede. Zij heeft een ruime voorsprong op de nummer twee Monette Couleau. Monette staat op 59 punten. Daarna volgen twee spelers met 56 punten. Het zijn Jack Heerkens en Jan Kennekens. Anton Huijbregts geeft op dit tweetal maar één puntje toe en staat op 55. Dennis Vermond is de nummer zes en staat op 51 punten. Gevolgd door Wilma Kemmeren met 49 punten. De achtste plaats wordt gedeeld door Judith Schellekens en Frans Kemmeren. Zij verzamelden allebei 34 punten. Op een gedeeld tiende plaats staan Wil Brekelmans en Wim Cleijn. Zij staan met zijn tweeën op 31 punten. De verdeling is enigszins scheef, omdat niet alle spelers hetzelfde aantal wedstrijden gegooid hebben. Voorts zijn er twee dubbel tellende wedstrijden in de totaalstand opgenomen.

Hoe verder?
Dit jaar zijn er dertien wedstrijden ingepland. Hiervan tellen er tien mee voor het rankingkampioenschap. De eerst volgende wedstrijd is ingepland op 30 januari. Hopelijk zijn de maatregelen om het coronavirus te bestrijden dan weer wat versoepeld, zodat deze wedstrijd door kan gaan. Wanneer deze wedstrijd doorgaat is het aanvangstijdstip voor deze wedstrijd vervroegd naar 12.30 uur. Deze week komt hierover hopelijk meer duidelijkheid. Dan zou het oefenen op donderdagmiddag vanaf 13.30 uur ook weer hervat kunnen worden

Reacties

Cookieinstellingen