Jeu de Boules De Vaart Erin: Inge Felius en Anton Huijbregts winnen

Foto:

In de vierde wedstrijd van het seizoen ging de winst naar Inge Felius en Anton Huijbregts. Op de banen van gezelligheids-Jeu-de-Boulesvereniging ‘De Vaart Erin’ was de opkomst opnieuw goed te noemen.

Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje plaatsten Inge en Anton zich voor de finale door in de spannende halve finale met 13-11 te winnen van het koppel Monette Couleau en Jack Heerkens. Zij moesten het in de finale opnemen tegen Wil Brekelmans en Lucien Snoeren. Wil en Lucien wonnen in de halve finale van Jan Kennekens en Rini Netten. Het werd 13-4. In de finale lieten Anton en Inge zien dat ze op deze middag het beste team waren. Zij versloegen Wil en Lucien met 13-6.

Jeanine Roest en Dennis Vermond winnen kleine finale
Voor de kleine finale plaatsten zich Jeanine Roest en Dennis Vermond. Zij moesten het opnemen tegen Wilma en Frans Kemmeren. Jeanine en Dennis pakten een voorsprong, maar Wilma en Frans kwamen nog terug tot 9-9. Toen stootten Jeanine en Dennis door naar de dertien punten. Eindstand 13-9. De volgende wedstrijd is het snerttoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op 30 januari. Hopelijk zijn de coronaregels dan weer wat versoepeld, zodat deze wedstrijd doorgang kan vinden. Ook dan is het aanvangstijdstip vervroegd naar 12.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen