Prachtige zonnige Scorpio Cross voor Atledo

Colin Bressers loopt zijn 1e 7,3km
Foto: Lizette Bressers

Wat wil een loper nog meer: een mooie bosomgeving met een heerlijk zonnetje. De perfecte balans voor een heerlijke cross.

Afgelopen zondag was het dan zover “de Blauwe Bende” waren weer aanwezig. De pupillen mochten wederom de aftrap doen en wat hebben die goed gelopen, 1x goud en 1x zilver!! Want stiekem is deze cross hier en daar nog best een beetje pittig. Op de training hoorde ik al; “ik kan niet zo veel lopen, want ik heb spierpijn”.

In de middag waren de junioren, senioren en masters aan de beurt. Op een paar druppels regen na ook voor hun prachtig weer. Dat het een pittige cross was door het losse zand bleek wel aangezien er toch wat atleten vroegtijdig stopten om blessures tegen te gaan. Wat zeker niet onbelangrijk is. En ook hier werd een medaille gescoord, een bronzen voor master Hens Koreman. Nou ja medaille… helaas door de corona regels geen officiële prijsuitreiking. Maar voor het klassement een prima score. Na de laatste Atledo atleet juichend binnengehaald te hebben konden we met mooie resultaten weer naar huis.

Hop naar de volgende cross…

Reacties