Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t vaartje in Dongen-Vaart liet team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV zien waartoe het in staat is. Het pakte de volle winst met 40-17 op team Touché uit Hilvarenbeek.

In de eerste sessie was er winst voor Theo Laros en Leo Loonen. Theo maakte zijn rentree. Hij deed dit voortreffelijk door de winst te pakken in slechts 42 beurten. Hij maakte bovendien een mooie reeks van vier caramboles. Hij zette het verdienstelijke gemiddelde van 0.452 neer. Leo deed het met 0.586 nog beter. Hij had dan ook slechts 29 (!) beurten nodig om te finishen. Een formidabele prestatie. In de tweede sessie liet Anton Smulders zich inspireren door zijn teamgenoten. Lange tijd speelde hij rond de één gemiddeld. Hij kwam uiteindelijk uit op het schitterende gemiddelde van 0.538. Jan Smeekens maakte de winst compleet. Hij hield de verdediging keurig gesloten en hield hiermee zijn tegenstrever op ruime afstand. Op deze manier stelde hij de winst veilig in 47 beurten met het moyenne van 0.395. Door dit resultaat is team Kamp opgeklommen naar de zestiende plaats.

Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Hilvarenbeek verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 36-34. Alleen Ad Faro verloor. Zijn opponent was al na 32 beurten bij de finish en gaf Ad hiermee geen enkele kans. Toon Verbunt speelde een degelijke partij en was al na 47 beurten bij de finish. Hij maakte bovendien een prima serie van vier caramboles. Leo Loonen won eveneens en had zelfs nog een beurt minder nodig. Man van de wedstrijd was Willy v.d. Wiel. Hij spurtte in maar 33 beurten na de finish. Hij kwam uit op het geweldige gemiddelde van 0.818. Hij maakte ook nog een puike serie van vier. Door dit resultaat handhaaft team Van den Niejuwenhuizen zich op de tweede plaats. Het heeft echter slechts één punt achterstand op de koploper. Door de coronamaatregelen is de competitie voorlopig stilgelegd.
.

Reacties