Huldigingen tijdens ALV VV Dongen

Foto:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VV Dongen op vrijdag 12 november zijn Henry Smans, Henk Boudewijns en Jan van Boxel uitgeroepen tot Lid van verdienste.

Henry Smans schitterde door afwezigheid maar was door de voorzitter en secretaris enkele dagen ervoor al verrast met deze benoeming. De altijd-actieve-Henry op social media moest dit even stil houden en kon tot vrijdag alleen samen met zijn gezin hiervan genieten.
Ook Henk Boudewijns was aangenaam verrast. Het bestuur was blij met de aanwezigheid van Henk op de vergadering. Jan Smits had hem ingefluisterd wel aanwezig te moeten zijn. Toch was de verrassing voor Henk groot. Te verbouwereerd had hij er geen woorden voor maar genoot zeker van dit moment.

Dat Jan van Boxel op zijn telefoon zat te kijken terwijl de voorzitter de aankondiging ging doen van de derde Lid van Verdienste die avond bevestigde de verrassing voor Jan. Ook Jan werd met groot applaus benoemd tot Lid van Verdienste nadat hij twee jaar geleden al binnen “De Kamelen” de geuzentitel “erevoorzitter” mocht opstrijken.

Het mooie van deze drie kanjers is dat aan betrokken leden niet hoeft te worden uitgelegd waarom deze mannen zijn benoemd. Ieder heeft op zijn eigen wijze een belangrijke bijdrage geleverd aan de vereniging en doen dat uit liefde voor de club. Hun betrokkenheid is een voorbeeld voor de leden die geen idee hebben wat er binnen de vereniging nodig is om het iedereen naar de zin te maken. Veel leden vergeten dat het doel van een vereniging is het gezamenlijk organiseren van activiteiten. Erg jammer dat veel leden dat niet beseffen. Daarom een grote pluim voor alle vrijwilligers die, ondanks alles, zich er toch voor inzetten. Zij beseffen waar een vereniging voor staat.

Daarom zijn we er als bestuur trots op dat we deze bijzondere mensen op deze wijze kunnen waarderen. Dat er nog vele mogen volgen!

Namens bestuur VV Dongen
John-Paul Verkooijen

Reacties