Bruggenloop 31 oktober 2021

Foto: Kees Willemse

Zoals al jaren gebruikelijk wordt de Bruggenloop gehouden in het weekend waarin we terug gaan van zomer- naar wintertijd. De vooruitzichten van het weer waren ons gunstig gestemd. Dagen en uren voor en na de Bruggenloop werden er meerdere forse regenbuien voorspeld, maar tijdens de Bruggenloop zou het droog zijn en zelfs de zon zou in lichte mater zijn gezicht laten zien.

Vanwege Corona was de Bruggenloop vorig jaar niet doorgegaan. Daardoor was dit de eerste activiteit vanuit Atledo voor alle lopers en trimmers na een periode van 2 jaar waarin we veel concessies hebben moeten doen. Het was dan ook weer leuk om lopers uit diverse groepen weer sportief samen te zien.

De trimlopen hebben een recreatief karakter, waarbij tijden, afstanden en prestaties ondergeschikt zijn aan het plezier om samen te lopen. Toch ontkomen we er niet aan dat vrijwel iedereen bij start en finish op zijn horloge kijkt om te zien of alles volgens wens is verlopen.

Namens de vrijwilligers wil ik iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de loop en namens de lopers wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat activiteiten wel even geregeld worden. Gelukkig zijn er bij Atledo tot nog toe altijd voldoende vrijwilligers om evenementen mogelijk te maken. Mocht je je aangesproken voelen en willen kijken wat Atledo je te bieden heeft, neem dan contact [email protected]


 

Reacties