Drukbezochte trackmeeting bij Atledo

Lucas Kam in actie bij verspringen
Foto: Monica Snepvangers

Op zondag 10 oktober organiseerde Atledo een trackmeeting, waar atleten uit het hele land (en een aantal uit België) naar toe kwamen. In de ochtend startten er maar liefst 120 pupillen, die in een nog vrij dichte mist hun eerste onderdelen uitvoerden. In de loop van de ochtend brak het zonnetje door en arriveerden ook de junioren, senioren en masters voor hun gekozen onderdelen. Met maar liefst 350 atleten op de baan was het een gezellige drukte!

Atledo heeft een aantal topprestaties kunnen noteren tijdens deze trackmeeting. Een kleine selectie: Thomas Knoop van Typhoon werpt de speer maar liefst 62,15 meter. De discus landde tweemaal op bijna 50 meter, waar Koen Zandvliet van Scorpio en Tyrone Lak van Lycurgus verantwoordelijk voor waren. De beste prestatie van de dag voor hoogspringen komt op naam van Justin Sluijter, die de 1,97 nèt niet haalde, maar wel een prachtige 1,92 liet noteren. Ook op de 400m was Justin de winnaar, met een mooie tijd van 51,22 sec.

Bij het verspringen zien we de jonge Julia Crins een sprong maken van 5,27m, een erg knappe prestatie. Dave Damen springt het verst op deze dag: 6.14 meter. Klasse! De best kogelstoot van de dag staat op naam van Mathieu van Opstal met een afstand van 15,18 meter. Aan de 100 meter sprint nemen 54 atleten deel, waarbij diverse keren een tijd van 11.4 werd geklokt.

De vele vrijwilligers zorgden voor een soepel verloop van de wedstrijd, een dikke dankbetuiging voor hun die het weer mogelijk maakte om een geweldig sportevenement neer te zetten. Het was wederom een kenmerkende Atledo-wedstrijd: een ontspannen sfeer en een aantal puike prestatie

Reacties