Single winst voor Wesley Plaisir bij darttoernooi in De Valk

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 3 oktober werd er een weer een toernooi verspeeld voor de ranking in café de valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien werden verspeeld met een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Corné van Mastrigt en Damian Vetjens werden finalisten door Rens Heijmans en Ramon Bressers te verslaan. Berry van Peer en Maikel Verberk wonnen in de andere halve finale van Carlo van Peer en Anoop Ramdajal. In de finale ging de winst met 4-1 naar Corné en Damian.

v.l.n.r. Maikel, Corné, Damian en Berry

De verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Jaimy van Bavel en Wesley van Trijp tegen Dennis van Strien en Jeroen Kimenai.

v.l.n.r. Jaimy, Wesley, Jeroen en Dennis

De hoogste uitworp ging naar Maikel Verberk met 128, Maikel had ook nog een 104 finish. Wesley Plaisier had uitworpen van 116 en 114.

Hierna gingen de singles van start. Wesley Plaisier ging naar de finale door winst op Wesley Schols, Damian Vetjens, Carlo van Peer en Berry van Peer. Maikel Verberk ging naar zijn 2e finale door winst op Zereso Zeverboom, Pim van Bijnen en Dennis van Strien. In de finale ging de winst met 5-3 naar Wesley, proficiat.

v.l.n.r. Dennis, winnaar Wesley, Maikel en Berry.

Ramon Bressers won de finale in de verliezersronde door Corné van Mastrigt met 3-0 te verslaan.

Ramon en Corné

De hoogste uitworp was voor Berry van Peer en Djowy Verhagen met 124. Verder de volgende 100+ uitworpen: Maikel Verberk 121, Dennis van Strien 2x 120, Wesley Plaisier 120 en 118, Wesley van Trijp 116, Rens Heijmans 115 en Roy Netten 102.

In totaal werd er 44 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.) 9x 180 voor Berry van Peer. 8x 180 voor Carlo van Peer. 5x 180 voor Wesley Plaisier. 3x 180 voor Djowy Verhagen en Wesley Schols, Wesley scoorde de 29.700e 180 goed voor een extra prijs van 25 euro. 2x 180 voor Corné van Mastrigt, Ramon Bressers, Marjolein Noijens, Danny van Trijp en Wesley van Trijp. 1x 180 voor Anoop Ramdajal, Mark Bakx, Pim van Bijnen, Maikel Verberk, Jaimy van Bavel en Rens Heijmans.

De uitslag

WINNAARS SINGLE

1. Wesley Plaisier
2. Maikel Verberk
3. Berry van Peer
Dennis van Strien
5. Danny van Trijp
Pim van Bijnen
Wesley van Trijp
Carlo van Peer

WINNAARS KOPPELS 

1. Corné van Mastrigt – Damian Vetjens
2. Berry van Peer – Maikel Verberk
3. Ramon Bressers – Rens Heijmans
Carlo van Peer – Anoop Ramdajal
5. Wesley Plaisier – Zereso Zeverboom
Mark Bakx – Martijn Piree
Toon van Peer – Peter Dekkers
Pim van Bijnen – Jeroen van Bijnen

VERLIEZERS SINGLE

1. Ramon Bressers
2. Corné van Mastrigt
3. Marjolein Noijens
Wesley Schols

VERLIEZERS KOPPELS 

1. Jaimy van Bavel – Wesley van Trijp
2. Jeroen Kimenai – Dennis van Strien
3. Marjolein Noijens – Roy Netten
Danny van Trijp – Arwaldo Fioole

Op zondag 10 oktober verspelen we weer een single en een koppel toernooi voor de ranking. Kijk ook op www.falkie.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen