Leer handboogschieten bij Tevredenheid 1865

Foto:

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, heeft handboogsportvereniging Tevredenheid 1865 de banen weer opengesteld.

Dit betekent dat er de mogelijkheid is om een cursus handboogsport aan te bieden. Handboogsportvereniging Tevredenheid is opgericht in 1865 en is de oudste vereniging van Dongen. Deze traditie mag niet verloren gaan. Om de voortgang te garanderen, dienen er weer nieuwe sporters opgeleid te worden. Daarom is er een cursus van tien lessen opgezet. In tien lessen leer je dan om om te gaan met een handboog.

Toch betaal je voor deze tien lessen slechts 25 euro. Bovendien worden de handboog en de pijlen door de vereniging ter beschikking gesteld. Het is een unieke mogelijkheid om nader kennis te maken met deze prachtige en traditionele sport. In deze sport gaat het vooral om spierbeheersing en concentratie. Sommige mensen denken dat kracht de belangrijkste factor is. Dit is echter slechts ondergeschikt. Je kunt immers een boog kiezen, die past bij jouw kracht.

Tevredenheid 1865 heeft de beschikking over een binnen en een buiten accommodatie, zodat de training onder alle weersomstandigheden door kan gaan. De training staat open voor alle leeftijden en ook voor minder valide sporters. Het is mooi om te constateren dat al enkele sporters zich hebben gemeld. Ook interesse neem dan contact op met voorzitter Wil Jacobs Zijn telefoonnummer is 0162-316351. Je krijgt er vast geen spijt van.

 

 

Reacties