Jeu de Boules De Vaart Erin: Jan Kennekens en Jack Heerkens winnen

Foto:

Inmiddels is de eerste wedstrijd in het rankingtoernooi van gezelligheids Je4u de Bouelsevereniging De Vaart Erin gegooid.

Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje werden eerst de koppels geloot. Hierna ging de wedstrijd van start. Na de voorronde ging de kruisfinale tussen Jan Kennekens en Jack Heerkens die het moesten opnemen tegen Wil Brekelmans en Inge Feleus. Jan en Jack wonnen afgetekend met 13-3. In de andere kruisfinale stond het koppel Monette Couleau en Jos den Boer tegenover Wim Cleijn en Judith Schellekens. Monette en Jos wonnen met 13-2. Daarna volgde de finale. Jan en Jack lieten er geen misverstand over bestaan wie er deze middag de sterkste waren. Afgetekend werd met 13-2 gewonnen. De kleine finale werd gewonnen door Dennis Vermond en Anton Huibregts. De volgende wedstrijd is op zondagmiddag 10-oktober. De wedstrijd start vanaf 13.30 uur.

10-10: Wedstrijd De Vaart Erin
Voor aanstaande zondag 10 oktober staat de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen op de rol. De wedstrijd wordt weer gehouden op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE). De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email: [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen. Let op je dient te beschikken over een Corona-QR-code en je moet een legitimatiebewijs bij je te hebben.

Reacties