Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:

Winst team P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV de winst tegen team BCG 2 uit Goirle. Het werd 38-35. In de eerste sessie was er winst voor Theo Laros en Jan Smeekens. Theo speelde een moeizame partij, maar hij hield de verdediging prima gesloten. Zo wist hij de winst veilig te stellen. Jan speelde een puike partij. Hij was al na 37 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.513.Hij maakte bovendien een fraaie serie van vier caramboles. In de tweede sessie was er ook winst voor Mark Pijnenburg. Hij wist zijn voormalige teamgenoot Ton Hamers te verschalken. Anton Smulders moest op de andere tafel net het hoofd buigen voor zijn opponent. Hij kwam bij de eindstreep slechts twee caramboles te kort.

Team Corné v.d. Nieuwenhuizen verliest
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg heeft in Goirle verloren van team BCG 1. Het werd 37-33. Alleen kopman Ad Faro pakte de winst. Hij ha slechts 45 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij maakte bovendien een geweldige serie van zeven caramboles. Embert Broekhoven speelde een degelijke partij. Aan de meet kwam hij slechts één luttele carambole te kort. Leo Loonen kreeg maar 42 beurten. Hij moest verlies incasseren. Ook voor Toon Verbunt restte een nederlaag. Toon kwam niet echt in zijn spel, waardoor verlies onvermijdelijk werd.

Van den Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt op vrijdagavond 8 oktober tegen team Cortini uit Oosterhout. Team Van den Nieuwenhuizen bestaat uit Willy v.d. Wiel, Ad Faro, Embert Broekhoven, Ton Kemmeren, Leo Loonen en Toon Verbunt. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B2: Nipte winst Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won team kwekerij Royal Hedge met 25-24 van team De Posterij uit Raamsdonksveer. Bert van den Hooff was de man van de wedstrijd. Hij speelde de partij in maar 34 beurten uit. Hij liet het formidabele gemiddelde van 0.558 voor zich noteren. Ook kopman Mark Pijnenburg pakte een mooie overwinning. In maar 43 beurten was ook hij bij de finish. Hij maakte bovendien een prachtige serie van zes caramboles. Hij kwam uit op het fraaie moyenne van 0.674. Anton Smulders had een slechte start. In de slotfase kwam hij weer helemaal in zijn ritme. Voor de winst was dit echter te laat. Hij kreeg ook maar 36 beurten.

B1: Gevoelige nederlaag team ’t Vaartje
In de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein verloor team ’t Vaartje in sportcafé ’t Vaartje met 20-30 van team HMS uit Sprang-Capelle. Geen enkele speler van ’t Vaartje wist de winst te pakken. Ton Kemmeren kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Embert Broekhoven kreeg slechts 39 beurten en moest verlies incasseren. Kopman Willy v.d. Wiel kwam nog het dichtst bij de finish. Aan de meet kwam hij toch nog 7 caramboles te kort. Hij kreeg echter slechts 37 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.810. Winst leverde dit echter niet op. Hij maakte nog wel een fraaie reeks van vier caramboles.

Thuiswedstrijd Royal Hedge
Op dinsdagavond 12 oktober speelt team Royal Hedge een thuiswedstrijd tegen team BV Werkendam. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 19.30 uur. Team Royal Hedge bestaat uit Mark Pijnenburg, Theo Laros, Anton Smulders, Bert van den Hooff, Piet Kamp en Frans Kemmeren.

 

 

Reacties