Pracht weekend voor Atledo

Foto:

Atledo geniet nog na van een weekend vol zonneschijn en een trainingswedstrijd voor jong en oud. En zaterdag was de aftrap voor de senioren en masters. Het zonnetje bracht de sfeer in hogere kringen. Op en top gezelligheid, onderlinge competitie en elkaar helpen en toejuichen. Kortom; de beste ingrediƫnten voor een saamhorigheid en binding met elkaar.

Zondag was de dag voor de pupillen, junioren en senioren tot en met 26 jaar. Wederom een heerlijk zonnetje voor een fantastische dag, dat beloofd nog wat en inderdaad!! Wat is het mooi om de kinderen met zoveel plezier te zien sporten, hier en daar ook een traan als teleurstelling, maar dat hoort erbij. Heel veel persoonlijke records zijn verbroken en zelfs clubrecords.

Al met al een top weekend voor jong en oud. Wat is het toch fijn dat we weer mogen en kunnen sporten nu dat laatste zetje nog.. met publiek, zodat ouders, grootouders en alle belangstellende net zo kunnen genieten als de sporters zelf. Een dank je wel voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen, zonder jullie hulp hadden we niet zoveel blije gezichten gehad!!

Denk je dat atletiek niets voor je is?? Probeer het dan eens uit!! Voor de jongere mag je 4x gratis mee komen trainen. Voor de volwassene en senioren begint er binnenkort weer een nieuwe cursus technisch atletiek. Stapje voor stapje word de atletiek eigen gemaakt. Kijk voor de trainingstijden en info op www.atledo.nl

De volgende wedstrijd staat al in onze agenda en zal op 4 juli zijn.

 

Reacties