Even Voorstellen: Jari Koenraat en Luke Mohrman

Foto:

Deze week ronden wij deze serie af met twee nieuwelingen: Jari Koenraat en Luke Mohrman. Namens VV Dongen danken wij Ronn Buijs, van Reclameburo Pracht aan de Hoge Ham in Dongen en al jaren trouwe sponsor van de club, die de fotobewerking van de spelers heeft verzorgd. Een uiteraard de spelers die hebben meegewerkt aan deze serie.

Door Piet Scheepers

Luke Mohrman

“Ik ben Luke Mohrman, 25 jaar en vanaf komend seizoen lid van VV Dongen.” Luke is pas 25 jaar, maar heeft al vele jaren voetbalroutine op niveau opgedaan. Acht jaar bij PSV, daarna zes jaar bij Willem II gevolgd door 1 jaar bij KFC Turnhout. Als je vraagt wat zijn positie is, antwoordt Luke: ,,Linksback, linkshalf of verdedigende middenvelder.” Dus op diverse posities inzetbaar.

Waarom heb je een overstap naar VV Dongen gemaakt?
“Ik vind dit een mooie warme club, met veel doorgroeimogelijkheden.”

Wat voor een gevoel denk jij bij VV Dongen te krijgen?
“Een warm gevoel, waarbij ik me thuis zal voelen met veel goede voetballers en een mooie vaste aanhang!”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren? “
Ja natuurlijk bizar hoe het er allemaal aan toe gaat. Ik hoop natuurlijk dat alles snel weer normaal zal zijn en we snel weer kunnen voetballen.”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen?
Dat we weer met zijn allen kunnen genieten van het staan op het veld en dat we de supporters mooie seizoenen kunnen geven met prima resultaten. Daarnaast hoop ik dat ik me kan laten zien en een vaste waarde kan worden voor de club.”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters?
“Ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien langs de velden en dat iedereen zijn hoofd omhooghoudt in deze periode. Tot snel!”

Jari Koenraat

Nieuwkomer Jari Koenraat (25) is lid vanaf het komende nieuwe seizoen 2021/2022. Hij heeft voor drie voetbalverenigingen gespeeld: SV Blauw Geel ‘38/JUMBO, RKC Waalwijk en Uno Animo. Als middenvelder maakt hij vele meters op het veld.

Waarom heb je voor Dongen gekozen?
“Ik heb voor Dongen gekozen omdat het een mooie ambitieuze club is die op een hoog niveau acteert. Dongen vroeg mij dit seizoen te komen en sprak vertrouwen uit in mij! Het verhaal en de ambitie van de club spraken mij zeer aan! Verder is Dongen lekker dichtbij huis en heb ik goede verhalen gehoord van oud-doelman Jordy Zielschot.”

Wat voor gevoel heb je bij Dongen?
“Zoals ik hierboven al vermeld heb, heb ik prima informatie gehad van Jordy Zielschot! Daarnaast speelt Sel Bastmeijer ook bij Dongen. Hij is een maatje van mij en vertelt ook dat Dongen een mooie ambitieuze club is!”

Corona tijd?
“De Corona tijd is natuurlijk verschrikkelijk voor alle voetballers onder ons. Tegenwoordig kan er wel weer in teamverband getraind worden. Het liefst speel je natuurlijk competitiewedstrijden, wedstrijden waar het echt om gaat! Zelf mis ik de wedstrijden en ook het echt fanatieke trainen. Al moet ik zeggen dat ik nu meer tijd over heb voor mijn zoontje van 7 maanden.”

Wat zijn de verwachtingen als alles weer normaal is?
“Ik heb er een hard hoofd in voordat echt alles weer normaal is. Helaas! Maar als het zover is, verwacht ik dat we weer normaal kunnen voetballen in competitieverband. En natuurlijk met heel veel toeschouwers. Zeker om na de wedstrijd een lekker biertje te kunnen drinken in de kantine! Ik hoop dat we zo snel mogelijk een normaal seizoen kunnen beginnen, waarin we goed gaan presteren en ook veel gezelligheid gaan beleven! Als ik de verhalen zo hoor van de mensen, moet dat zeker goed komen!”

Mijn wens richting de supporters?
“Aan alle supporters van VV Dongen. Ik hoop dat alles snel weer normaal wordt. Dus dat jullie komend seizoen kunnen komen kijken en wellicht een praatje kunnen komen maken! Ik kijk er erg naar uit om voor Dongen te spelen en hoop, en ben ervan overtuigd, dat we een goed seizoen gaan draaien! Stay safe en hopelijk tot snel!”

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen