19, 26 mei en 2 juni: Open trainingen Olympia’60

Foto:

Op woensdag 19 mei a.s. is weer de eerste open training bij Olympia’60. Vervolgens zijn ook de weken erna, op 26 mei en 2 juni, jonge voetbaltalentjes weer van harte welkom op sportpark Crispijn.

Het is inmiddels traditie geworden om na de meivakantie kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de leukste vereniging van Dongen. Olympia’60 weet altijd al plezier en prestatie op een goede manier te combineren. En aandacht voor álle spelers zit al ruim 60 jaar in het DNA van Olympia’60. Olympia’60 is niet voor niets hard groeiende. Zeker in de jongste leeftijdscategorie waar kinderen vanaf vier jaar hun eerste stappen op het voetbalveld zetten.

Ook in deze vervelende coronatijd wordt het jeugdvoetbal stevig aan de gang gehouden. Doordeweeks en zaterdags is Crispijn gevuld met de ruim 260 jongens en meisjes die fanatiek trainen en wedstrijden voetballen. De vele vrijwilligers, allemaal gestoken in een net Olympia’60 jack, completeren het beeld op de volle velden. De actieve jeugdcommissie zorgt ervoor dat iedereen terecht kan en dat er ondanks het gebrek aan wedstrijden er volop afwisseling is.

Nu wordt er al vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Een seizoen waarvan toch wel wordt verwacht dat er ook weer lekker wedstrijden gespeeld gaan worden. In de afgelopen maanden zijn nog extra puntjes op de i gezet van de nieuwe kleedkameraccommodatie. Bovendien zullen alle spelers komend seizoen weer worden voorzien van een prachtig, nieuw Robey Olympia’60 shirt. Olympia’60 heeft nu al zin in het nieuwe seizoen.

Maar zover is het nog niet. Eerst wordt het huidige seizoen goed afgesloten waarbij, tot het veldonderhoud start, er wordt doorgetraind. En op 19, 26 mei en 2 juni dus ook voor alle nieuwsgierige jongetjes en meisjes tussen vier en acht jaar oud. Oudere kinderen zijn ook van harte welkom en kunnen meetrainen met leeftijdsgenoten. Voor de ouders zal de jeugdcommissie dan het reilen en zeilen van de voetbalvereniging Olympia’60 toelichten en is er ruimte voor vragen. Waar je normaliter gewoon bij Olympia kunt komen aanwaaien en meedoen, wordt i.v.m. de coronamaatregelen nu gevraagd je van tevoren aan te melden via [email protected].

Tot snel bij Olympia’60 ! #AllemaalOlympia

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen